Capitolul 26

16.1K 1K 36
                                    

Simteam un miros cunoscut si o caldura la fel de cunoscuta. Poziţia in care adormisem nu mai era aceeasi. Mi-am deschis incet ochii încercând sa evit pe cat de mult pot lumina mult prea puternica de afara. Draperiile acelea trebuiau trase. Cand ma obisnuiesc cu lumina din camera observ si bratul bărbătesc ce sta asezat pe talia mea si palma răsfirată pe coapsa mea. A venit deci. Ma rasucesc imediat deranjandu-i astfel somnul. Se stramba si isi pune pilota pe fata. O trag in jos si el maraie.

-Mi-ai promis!

Desi nu deschide ochii stiu ca m-a auzit. Se rasuceste si imi intoarce spatele. Il prind de umar si ma ridic reusind sa-l intorc inapoi pe spate.

-Lasa-ma sa dorm.

Vocea lui era ragusita.

-Mi-ai promis ca nu o sa te mai droghezi.

De data aceasta ochii lui se deschid. Sunt rosii si culoarea lor e stearsa.

-Nu, ti-am promis ca o sa incerc. Si am incercat, mi-a iesit, pana aseară. Atat am incercat. Acum lasa-ma sa dorm.

Desi nu imi place sa recunosc are dreptate, a spus ca va incerca doar. La naiba, trebuie sa fiu mai atenta la cuvintele lui altfel ma va păcăli asa de fiecare data. Oftez. Degeaba ma enervez, nu o scot la capat cu el in felul acesta. Imi asez capul pe pieptul lui si imi trec mana peste abdomenul sau.

-Atunci imi promiti ca te lasi?

Il aud razand.

-Nup. Nu pot.

Stiam ca asta va spune.

-De ce nu? De ce te droghezi de fapt? Trebuie sa existe un motiv.

-Probabil exista. Sa ma anunti si pe mine cand il gasesti. Renunta odata la asta, nu patesc nimic de la ele, stiu cat sa iau si cum.

Pufnesc suparata.

-Ba patesti, nu sunt deloc bune pentru sanatatea ta.

Nu zice nimic. Pieptul ii urca si ii coboara regulat. A adormit? Sau doar prefera sa ma ignore pe mine si grija mea pentru el si sanatatea lui?

-Si unde ai plecat de la petrecere?

-La o alta petrecere, bombane amuzat.  Una mai pe stilul meu.

Imi dau ochii peste cap. Stilul lui o sa-l omoare intr-o zi. Bine, nu o sa las asta sa se intample.

-Erau si fete acolo? am intrebat puţin mai incet.

-O da, o gramada. De ce intrebi?

Puteam observa ca se abtinea sa nu rada deci asta insemna ca facea haz pe seama mea. Stia deja de ce intrebasem si stia ca ma putea tachina cu asta.

-Vrei sa stii daca mi-am tras-o cu vreuna din ele?

M-am dat de pe el pufnind si m-am intors cu spatele apoi mi-am recuperat telefonul de pe noptiera. Era trecut de ora pranzului. Am dormit ceva timp. Oare el la cat a venit? Vorbind de lup... Nova ma prinde de umar si ma forteaza sa ma intorc inapoi spre el, il privesc o secunda in ochi si dau sa ma ridic din pat, dar ma prinde si ma tranteste inapoi urcându-se deasupra mea. Singurul material textil de pe el sunt boxerii. Se lasa incet peste mine acoperindu-ma cu trupul lui mare. Ma simt ca intr-un cuptor. Dar sunt prea suparata pe el.

-Da-te.

Rade. Omul asta are si el momente cand nu ia totul in gluma?!

Reusesc sa ma strecor de sub el, ori asta, ori pur si simplu m-a lasat el. Am luat un prosop si haine de schimb si am mers in baie. Cunoscandu-l pe Nova, am invartit cheia de doua ori in broasca. Daca mai vine din nou si face ceea ce face el de obicei, sunt convinsa ca va reusi sa ma induplece. Insa eu astazi am alte planuri.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum