Capitolul 14

18.3K 1K 54
                                    

Dimineata urmatoare m-am trezit devreme. Aveam cursuri. Nu imi permiteam sa le ratez. M-am imbracat cu niste blugi negri si un tricou simplu alb cu buline rosi. M-am pieptanat, m-am spalat pe dinti, putin rimel si ruj si eram gata. M-am incaltat si mi-am luat geanta. Am iesit din camera incet sa nu o trezesc pe Hanna care dormea dusa. Am coborat treptele si cand s-a ies pe usa m-am ciocnit de cineva.

-Ai facut-o intentionat.

Recunosteam vocea dintr-o mie.

-De ce as fi facut asta? Bomban si deschid usa apoi ies.

-Ca sa imi atragi atentia evident.

Imi dau ochii peste cap.

-Nici macar nu te-am vazut domnule Grandoman.

El rade.

-Unde te duci?

-La cursuri.

-Si eu, haide.

M-am oprit si m-am intors iar el mergea deja spre parcare. Sa merg cu el? Pe motorul ala? Hm...fie. Am mers dupa el si am asteptat sa porneasca.

-Pentru cineva care voia doar sex, te porti ca un iubit protector.

Se stramba si isi pune manusile negre din piele ce aveau partea de la degete decupata, iar mie imi intinde casca.

-Ai vrea tu. Merg in aceasi directie doar. Te pot lasa si pe drumuri bine mersi. Nu ti-o lua in cap, babe.

Porneste motorul si asteapta sa ma urc. Imi pun casca si apoi ma chinui sa escaladez monstrul acela pe doua roti. Cand reusesc mai ca imi vine sa ma aplaud singura.

-Trebuie sa iti gasesc si eu o porecla, tu mi-ai dat mie destule.

Accelereaza luandu-ma prin surprindere. Ma agat imediat de el si ma tin bine. Asta a facut-o cu intentie. Sunt sigura ca rade cu gura pana la urechi. Avem ghinionul sa prindem rosu la semafor si il pot auzi imediat injurand de mama focului.

-Te-a sunat Walsh?

Imi ridic capul de pe spatele lui. De ce il intereseaza oare?

-Nu. De ce?

Salta din umeri si apoi porneste din nou. Ajungem la universitate in timp destul de bun. Ma dau jos si imi desfac casca dar pare ca s-a blocat cureaua asta si nici sa trag de ea si sa o rup nu vreau ca apoi urla la mine. El rade si imi face semn sa ma apropi. Il ascult si el imi desface calm si rabdator cureaua apoi imi ridica casca de pe cap.

-Gata miss neindemanatica.

Ma incrunt spre el.

-Vorbea grandomanul. Mersi ca m-ai adus. Pa pa.

Am plecat apoi spre primul curs. Toata lumea inca ma privea ca pe o prostituata si ca de fiecare data imi venea sa intru in pământ de rusine. La naiba. Acum ca mi-a amintit si Nova, chiar ar trebui sa ma gandesc la cine ar fi putut pune anuntul ala. De ce, in primul rand. Nu am facut rau nimanui.

Ca si in zilele precedente unii se tineau de glume si imi lasau biletele pe locul unde stateam. Le-am luat si le-am aruncat. Aud cateva susoteli si rasete dar nu le bag in seama, sau... Ma chinui sa nu o fac. 

Cursurile au trecut greu. Acum mergeam spre cantina.  Mi-am luat tava si am ales doar o salata si o apa plata. Nu imi prea era foame cine stie ce, dar eram constienta ca trebuia sa mananc. La masa obişnuită unde stau cu Chase, Hanna si Nova e doar el.  Cu o tava in fata plina cu mancare tigarile langa si el cu ochii in telefon. Ma asez si soptesc un "Buna" slab.  Nici nu ma gandeam ca o sa ma auda.

-Ce-i cu moaca lunga Russel?

Inca se uita in telefon.

-Nici macar nu ma vezi.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum