Capitolul 25

16.9K 1K 91
                                    

Nova

Anul asta se pare ca sarbatorim Halloween-ul in casa Vanessei. Ai ei sunt plecaţi in nu stiu ce calatorie si deci avem o vila intreaga cu trei etaje doar pentru noi. Misto!

Recunosc, s-au descurcat bine cu decoratul si toate cele. Cel puţin pe exterior chiar arata bine. Imi indes mainile in buzunarele blugilor si pasesc pe aleea pavata ce duce pana la usile duble din lemn masiv. Vad cateva grupulete de studenti adunati prin gradina din fata. Beau, fumeaza... se distreaza. Pana ajung la usa aud cateva saluturi si numele meu rostit, dar nu ii bag in seama, nu e un lucru ascuns faptul ca nu prea bag in seama pe nimeni. In schimb, ei se baga in seama cu mine. O mare de lumini si sclipiri imi deranjeaza ochii cand patrund in livingul enorm si foarte aglomerat. Muzica rasuna peste nivelul normal de decibeli. Bun, bun, pana acum imi place.

-Amice ai ajuns.

Recunosc imediat vocea. Ma rasucesc pe calcaie. Chase se apropie de mine purtand un tricou alb si blugi albastri cu un aspect uzat. Ranjeste  si intinde mana spre mine. O apuc si o strâng usor. Imi intinde apoi un pahar din plastic rosu. Il accept si il duc spre nas. Hm...votka? Acum chiar sunt surprins. Monroe nu aducea bauturi de genul. Nu era multa in pahar asa ca o dau pe gat imediat, urmand sa o simt cum coboara de-a lungul esofagului.

Un grup de fete se uita insistent la mine si chicotesc. Imi dau ochii peste cap si pufnesc. Chase imi povesteste despre nu am idee ce coleg de facultate ca a facut nu stiu ce tampenie la cursul lui Jensen si ala a luat foc. Observ blonda din grupul ala cum se departeaza de prietenele ei si paseste lasciv spre mine unduindu-ai soldurile intr-o fusta scurta din latex. Bleah, curva veritabila. Mai are de facut un singur pas ca sa ajunga la mine si fix cand sa-l faca cineva i-o ia inainte. Si nu oricine.

-Ai ajuns.

Vocea ii e un amestec de usurare si extaz. Colturile buzelor mi se ridica involuntar. Imi place ce poarta. O rochie rosie fara bretele si pantofi negri ce o fac puţin mai inalta ca de obicei. Piesa de rezistenta sunt cornitele de pe cap. Asta mica chiar s-a costumat?! Ia-ma Doamne, atinge-mi neamul... Cat am eu de munca cu fata asta. Evident ca privirea mea aluneca in decolteul ei. Zau asa, ce barbat intreg la minte nu face asta cand are in fata ocazia.

-Imi duceai lipsa, babygirl?

Replica mea o face sa se strambe copilaros la mine. Ridic mana si ii dau un bobarnac peste nas apoi ii scot coronita aia cu coarne de pe cap. Asa e mai bine.

-Nu te stramba la mine, ţâcă.

Chase rade amuzat si apoi se retrage sa o caute pe Monroe probabil. O vad pe blonda aia inca in spatele iepurasului. Ma enerveaza si vreau sa dispara mai repede din aria mea vizuala. O insfac pe bruneta miniona de talie si o lipesc de mine.

-Esti deghizata in femeia fatala, babe? spun si imi ridic o spranceana amuzat.

Ea zambeste timid si parca aud si un chicot slab.

-Imi iese? spune aproape de urechea mea.

Stramb din nas.

-Nu prea, încă esti iepurasul speriat.

-Cross, de unde ai aparut? Se aude si cotcodacitul lui Monroe apoi o vad langa mine. Iepurasul imi da mana de pe talia ei si se retrage cativa centimetrii. Ma încrunt enervat spre spargatoarea de distractii.

-Iadul nu m-a primit asa ca m-am intors aici!

Scorpia isi da ochii peste cap si ma imita strambandu-se.

-Vezi sa nu ramai asa, o stai esti oricum stramba.

Rad si pumnul ei se ridica in aer.

-Te pocnesc de nu te vezi, ma ameninta si eu pufnesc.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum