X. Letter to Michael

224 26 0
                                    

Aan; Michael Parker & Hoofd Personeelszaken

Van; Nathan Aziz, Prins van Oyster Island.

Vanaf heden is er een nieuw personeelslid bij het team gevoegd. Zijn naam is Michael Parker. Michael heeft een criminele achtergrond. Er is al een geruime tijd een personeelstekort in de bibliotheek. Door een te krap budget was meer personeel geen optie.

Vanwege de achtergrond en de verleende gratie naar Michael is het mogelijk een extra personeelslid aan te nemen voor de bibliotheek, zonder dat dit budget kost.

Michael heeft als personeel recht op voedsel en sanitaire voorzieningen zoals elk ander personeelslid daar recht op heeft. Dit is beschreven in Wetboek II artikel XXVII.

Zoals beschreven in het artikel; "Personeel zonder geldig woon- of verblijfsplaats, heeft recht op een verblijf in de vertrekken van de vleugel.", heeft Michael ook recht op onderdak.

In deze brief zijn de rechten, plichten en restricties omschreven die op Michael van toepassing zijn, met hem zijn besproken en onder ede zijn geaccepteerd.

De volgende rechten zijn op Michael van toepassing. Hij mag gebruik maken van;

- de personeelsvoorzieningen zoals kantoorruimtes en gebedsruimtes,
- de algemene kantine,
- het ontbijt tussen 06.00u en 7.30u,
- het diner om 18.30u,
- de buitenruimte rondom het paleis zoals de paleistuin,
- de centrale hal,
- de leenfunctie van de bibliotheek op alle doordeweekse dagen, zolang hij zich houdt aan de regels die op het lenen van boeken van gelden.

De volgende plichten zijn op Michael van toepassing. Hij is verplicht;

- zich elke dag om 08.00u te begeven in de bibliotheek. De werkdag duurt 10 uur, tot 18.00u op de dag,
- zich om de week op een weekend dag in de bibliotheek te bevinden. Op oneven weken de zaterdag. Op even weken de zondag,
- zich te gedragen naar het normale reglement die voor elke medewerker van toepassing is.

Voor Michael zijn de volgende restricties opgelegd;

- Het is verboden om zich te vinden in de linker kant van de linkse vleugel van het Paleis, verder dan de eigen kamerdeur zonder toestemming van de Prins van Oyster Island.
- Het is verboden om zich, in welke omstandigheid dan ook, te bevinden in de rechtse vleugel van de paleis. Dit is de vleugel van de Koning van Oyster Island.
- Zonder begeleiding van mijn lijfwacht of mij persoonlijk, is het niet toegestaan actief contact te zoeken met de Koning van Oyster Island, of één van zijn personeelsleden.
- Het is verboden om zich te begeven in het wagenpark, zelfs niet die van het personeel.
- Het niet respectvol behandelen of aanspreken van de Prins van Oyster Island is niet toegestaan.

Bij het overtreden van een van de verplichtingen of restricties zal eerst een straf en/of officiële waarschuwing volgen. Bij een tweede overtreding wordt onmiddellijk de toegang tot het paleis, inclusief buitenruimtes te vervallen. Ook de verleende levenslange gratie vervalt bij meer als één overtreding.

Het ondertekenen van deze brief gebeurt onder ede, na een gesprek. Bij het ondertekenen van deze brief door mij, Nathan Aziz, Prins van Oyster Island en medewerker Michael Parker wordt per direct ingestemd met de opgelegde (leef)regels, verplichtingen en restricties.

Bij het niet ondertekenen van de brief wordt vervallen alle afspraken en de verleende gratie, en volgt uitzetting naar de Gevangenissen van Oyster Island.

PrinceWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu