XX. Letter to Michael

205 25 0
                                    

Aan; Michael Parker & Secretariaat

Van; Nathan Aziz, Prins van Oyster Island.

Geachte heer M. Parker,

Een paar weken geleden bent u in het paleis in dienst getreden onder de functie Tweede Bibliothecaris in de bibliotheek van het Paleis van Oyster Island. Zoals u weet valt deze bibliotheek onder het beheer van de Prins van Oyster Island.

Het personeel van de Prins van Oyster Island heeft de mogelijkheid te verblijven in het Paleis, als daar echt geen andere optie toe is om elders op het eiland te verblijven.

Tot een tijd geleden waren deze verblijven gevuld. Echter met het vertrek van Hulpkok E. von Graven is er een verblijf leeg gekomen.

Zoals u weet heeft het gastenverblijf in de vleugel van de Prins van Oyster Island een andere bestemming dan het ontvangen en onderkomen bieden aan personeelsleden. Het is ook daarom dat ik u heb verhuisd naar verblijf Nummer 5 in de verblijven voor het personeel.

Gezien de verleende gratie en de regels voor het personeel, bent u verplicht daar te verblijven en is het mijn plicht u daar onderdak te bieden.

Aan het verblijf hangt de regel dat het tussen 22.00 uur en 06.00 uur absoluut verboden is u te bevinden buiten uw verblijf. Ook is het maken van overlast in die uren absoluut verboden. Bij het overtreden van deze regels zal na een eerste waarschuwing onmiddellijke toegang tot het verblijf worden ontzegt.

De overige regels, restricties en verplichtingen gebonden aan uw gratieverlening blijven uiteraard gewoon van kracht.

U kunt het verblijf vinden aan het einde van de hal van de kantoren. Net voor het grote eetzaal slaat u rechts af. Eenmaal daar aangekomen is de achterste kamer uw nieuwe verblijf.

Ik zal een sleutel van uw verblijf achter laten op het bed in de ruimte. Als u deze sleutel kwijt raakt, of als u buitengesloten raakt, is het secretariaat in het bezit van reservesleutels.

U kunt het secretariaat in diezelfde vleugel vinden, in kantoorruimte L02. Ook kunt u voor verdere vragen of correspondentie bij dit secretariaat terecht.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Ondergetekende;

Prins Nathan Aziz van Oyster Island.

PrinceWhere stories live. Discover now