41 (pov Ashton)

36 5 2
                                    

"Een meisje met blauw gekleurd haar, blauwe ogen, een wit t-shirt en een jeans is deze ochtend vroeg, dood aangetroffen langs de snelweg op..."

De rest kon ik zelfs niet meer horen. Ly. Ze was weg. Als een razende wou ik vertrekken, maar al snel krijg ik telefoon. Ik had haar gisteren nog gebeld. Leefde ze toen nog?

"Ash, ik heb het nieuws gezien..." opnieuw hoorde ik alleen een waas.
"Luke?", vroeg ik afwezig.
"Nee, met Calum, zal ik Luke geven?" Ik schudde mijn hoofd, ookal kon hij dat niet zien. Mijn vinger week naar de rode knop.

Als een bezetene diebpas ontsnapt uit een gesticht, rende ik naar mijn auto. Ik stapte in en startte hem, racend opzoen naar de plek waar alles gebeurd was.

Na vier uur zoeken en doelloos te hebben rondgereden, had ik het opgezocht. Nu stond ik er. Alles was al opgeruimd. Ik voelde me leeg. Mujn knieën waren slap, dus liet ik me vallen. De woorden op de website weergalmden door mijn hoofd. Als u dit meisje kent, gelieve ons iets te laten weten.

Ik werd wakker. Alsof alles gewoon een slechte droom was. Maar meteen vulde de leegte me en overnam de pijn en verdriet mij. Ik slenterde naar mijn auto die tot nu naast de weg gestaan had en startte de motor. Langzaam en half-slapend reed ik naar het politiebureau. Ik schoof naar binnen tor ik voor de balie stond.

"Goede dag meneer, kan ik u ergens mee helpen?", vroeg een vrouw acjter de balie, helemaal in uniform. Ik knikte.

"Het meisje dat is overleden naast de snelweg deze ochtend...", begon ik, "Ze was, is mijn vriendin."
De vrouw keek me geschrokken en meelevend aan.
"U kan meekomen?", vroeg ze. Ik knikte en stapte langzaam het bureau binnen.

The stupid bucketlist of my BFF (Ashton Irwin - 5SOS fanfic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum