39

26 6 1
                                    

Al vier dagen zijn we hier. En Ashton wil niet meer terug. Ik ook niet, maar hij lijkt niet te beseffen dat het moet.
"Ash..."
"Nee Ly, we gaan deze discussie niet weer voeren. Laten we nu gewoon genieten, oke?" Ik knikte maar schaapachtig en keerde me weer naar de andere kant. Meteen voelde ik Ashtons warme hand op mijn schouder.
"Je weet toch dat ik het niet zo gemeen bedoelde?", zei hij. Natuurlijk wist ik dat! Maar iets zei me dat het zo niet mocht zijn. Al een paar dagen.
"Je weet toch dat je me alles kan zeggen hé?" Ik knikte. Kennelijk niet.
"Ly, alsjeblieft... Praat met me?", smeekte hij ondertussen. Ik dacht even na en nam toen een besluit. Goed dan.
"Ik wil weg", fluisterde ik. Ashton keek me niet begrijpend aan.
"Hoe bedoel je-"
"Ja", onderbrak ik hem.
"Maar", probeerde hij, maar ik onderbrak hem weer.
"In hou zielsveel van je Ash, ik kan dit alleen niet. Het maakt me kapot. Je bent het beste dat me ooit is overkomen. Maar ik denk dat de tijd dat ik je nodig had voorbij is. Ik weet het niet zeker en ik weet dat ik je zal missen, maar ik heb tijd nodig. Niet als in... Alles gaat te snel, maar... Als in er is zoveel gebeurd en ik heb geen tijd gekregen om alles een plek te geven. En daar wil ik aan werken. Ik weet dat dit heel onverwacht is, maar het voelt voor mij aan als het beste. Hier heb ik dan ook lang over nagedacht en ik hoop dat je het begrijpt."

Aandachtig had Ashton naar mijn woorden geluisterd. Hij toonde geen emotie, wat me eigelijk wel verbaasde. Hij had het zien aankomen. En dat verbaasde me nog meer. Een aantal weken geleden zou hij beginnen wenen en me smeken. Wat dus wil zeggen dat... Hij me niet zou missen. Geluidloos verdronken we allebei in onze gedachten, die verstoord werden door Ashtons mobiel. Hij nam niet op. Ik staarde hem aan, maar hij bleef kijken naar de duisternis die blijkbaar alleen hij kon zien. Ik stond op en liep langzaam naar buiten.

Weg van alles en iedereen.

----
Kerststeller van de dag.
A/N
Ok ik ben niet grappig morgen dubble update cx

The stupid bucketlist of my BFF (Ashton Irwin - 5SOS fanfic)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon