Kapitel 4

188 7 0
                                    

"Godmorgen sovetryne" griner min mor og stiller en tallerken foran mig på køkkenbordet. "Hmm æg og bacon" mumler jeg stille. Hver morgen for jeg serveret æg med bacon, jeg ved faktisk ikke hvorfor, Nårh jo, engang blev jeg mega sur på min mor, da hun købte chocopops til morgenmad, da det er så usundt. Efter det har hun altid lavet æg og bacon, for ikke at lave mere ballade. Jeg spiser ikke rigtigt noget usundt, jo selvfølgelig lidt, men slik, Chips og sodavand spiser og drikker jeg ikke. Der er meget andet jeg ikke spiser, men det er en alt for lang liste. "Brianna?" Spørger Albert forsigtigt og vækker mig fra mine dagdrømmerier. Vent! Kaldte han mig Brianna? Ohh ja det gjorde han. Albert kalder mig kun Brianna når han vil have noget fra mig. "Nej jeg gider ikke!" Siger beslutsomt, for hvis jeg har ret, vil han have mig med i skaterhallen idag. "Du ved ikke engang hvad jeg ville sige" siger han og sender mig et stift blik. "Du vil have mig med i skaterhallen, og svaret er nej!" Siger jeg fast besluttet. "GIDER DU IKKE SNART TÆNKE PÅ ANDRE END DIG SELV!" Råber han hen over bordet og løbe ud af fordøren. "Øhhh" er det eneste jeg for fremskaffet. "Han skal nok blive okay igen" kommer det fra min mor, som begynder at vaske op.

"Mor er Albert kommer tilbage?" Spørger jeg hende efter 2 timer uden at høre fra Albert. "Nej, jeg ved simpelthen ikke hvor han er" sukker min mor og fortsætter. "Jeg har prøvet at ringe og skrive, men jeg kommer på telefonsvaren eller så svarer han ikke mine beskeder" sukker min mor en gang til. "Måske er han bare i skaterhallen? Jeg skal nok gå hen og kigge" forsikre jeg min mor om, så hun ikke skal være så bange. "Tak skat" siger hun og krammer mig hurtigt, før jeg får taget mine sko på og løbet ud ad døren.

Regnen øser ned i stimer på mig, måske skulle jeg have taget en jakke på. Heldigvis er jeg lige kommet ind i hallen. Jeg kigger over det hele, men Albert er ikke til at se, men jeg får øje på Brooklyn. Måske kunne jeg spørger ham om han har set Albert, men hvis Brooklyn har set jeg likede hans billede, bliver det bare mega akavet. Fuck det, nu gælder det at finde min lillebror. "Hey Brooklyn, har du set Albert?" Spørger rimelig cool efter min mening.

Diva number oneWhere stories live. Discover now