Kapitel 14

139 6 0
                                    




"Så hvad siger du?" Spørger jeg og prøver at få et svar ud af ham. "En aftale, men du er godt klar over jeg hader begge hold, ikke?" Griner han. What! behøvede han at sige det. "Jamen så finder jeg da bare en anden" griner jeg og tager billetterne ud af hånden. "NEJ vent, jeg tager med, hvis du ikke skal være sådan en taber som sidst" beordre han, men det er hel fint med mig. "Okay, men DU henter mig klokken 6" siger jeg og ligger trykt på DU, fordi jeg ikke har en bil eller et kørekort. "Aftale" griner han, og jeg går hjem. Måske bliver vi gode venner igen, altså mig og Brooklyn, men nederen, at det er begge hans hade hold, men hvor skulle jeg vide det.

Jeg går stille hjem, men er faktisk meget glad inden i, mest fordi Brooklyn giver mig en chance mere, men nu mangler jeg bare Marissa og de andre piger. Hvad kan man gøre for sådan nogle lede bitch, når de jo har alt? Da jeg kommer ind ad døren står min mor og far ret sure. "Noget galt?" spørger jeg, fordi jeg har jo bare været hjemme ved Brooklyn. "Hvor har du været?" Spørger min far surt. "Ved Brooklyn for at sige undskyld" svarer jeg sukkersødt, så de ikke vil skælde mig ud. "Okay, men sig næste gang hvor du tager hen" siger min mor lidt mere opløst. "Selvfølgelig"

"Såh, mor og far er det i orden jeg tager med Brooklyn til en eller anden fodboldkamp i morgen?" spørger jeg under aftensmaden. "Fodboldkamp?" undre min far sig. "Ja du ved hvor der er to hold og man skal skyd----" mere når jeg ikke at sige, før min far afbryder. "Jeg ved hvad det er, men hvorfor?" griner han. "Jo, jeg vil sige undskyld til ham, så jeg inviterede ham til en fodboldkamp" smiler jeg. "Det lyder godt, så du må godt tage af sted" smiler min mor, og lyder meget glad på mine vegne af, at jeg laver noget, som jeg inderst inde gerne vil. "Taaak" skriger jeg og løber op på mit værelse.

Da jeg skal til at sove kommer Albert ind på mit værelse. "Hvad så?" spørger jeg ham søvnigt. "Jeg kan lide din bedre jeg" griner han og putter sig ind til mig. "I know" mumler jeg lidt, og ligger mig også selv til at sove.

I morgen skal nok blive en sjov dag/aften....

Diva number oneWhere stories live. Discover now