Kapitel 6

167 7 0
                                    




"Åhh du fandt Albert" siger min mor, da vi kommer ind i køkkenet til de andre. "Hvor har du været" spørger min far og skubber ham ind i et kram. "Nede i skaterhallen, men Romeo og Cruz" fortæller Albert. "I skulle have vært med, Bri stod på skateboard, det så bare så sjovt ud" griner han. Skulle han fortælle det, nu tror de jo bare, at jeg bare fjoller rundt. "Ej hvor hyggeligt" siger min mor med et kæmpe smil, måske er hun glad for jeg også kommer lidt ud og får venner, som ikke er nogle mega rige bitched piger, men jeg elsker de piger. Tror jeg da.

"Husk i skal i skole i morgen, så har i lavet jeres lektier" minder vores mor os på, mens vi spiser vores aftensmad. "Ja, men er det okay, at jeg tager hjem til Romeo i morgen?" spørger Albert og tager en kæmpe bid af sin lassange. Min far er den bedste til at lave lassange, så vi spiser altid til vi har ondt i maverne. "Øhm, jeg mangler lige lidt matematik, men ellers er jeg færdig" svarer jeg og tager en større bid i munden end Albert. "Øhm kan jeg tage hjem til Marissa i morgen?" spørger jeg, men kan tydligt se på min mor, at hun ikke er så glad for det. Mine forældre og inklusiv min lillebror hader, og jeg mener hader med et stort H. De kan ikke lide mine venner, mest fordi de er til tider nogle bitched og rige piger. Marissa er på en måde lederen i gruppen, men jeg er nok den eneste, som ligger mærke til det udover de andre elever, som bare hader gruppen. I gruppen er vi 3 andre udover mig og Marissa, de andre piger er mere bange for Marissa end mig, fordi vi har været venner siden børnehaveklassen, og jeg kender ligesom hendes fortid. Marissa er en smule selvisk og en kæmpe bitch til tider, men jeg ved inderst inde, at hun er et godt menneske. "Ja, men ingen indtagelse af stoffer, alkohol og du skal være hjemme klokken 4, og når du går hjem skal du hente Albert ved Romeo" siger min mor bestemt og selvfølgelig nævner hun stoffer og alkohol. Engang da jeg var hjemme ved Marissa, tog vi måske stoffer og drak os fuld, men det skal siges, at jeg tog ikke stoffer, men jeg drak mig fuld. Selvfølgelig var mine forældre ligeglade med om jeg havde eller ej, for jeg fik stuearrest i 3 måneder, øhmm ja det var lang tid, og jeg måtte ikke være sammen med Marissa i et halvt år. "Jeg lover, og jeg tog stadig ikke stoffer den gang" minder jeg hurtigt mine forældre på og går ovenpå på mit værelse.

Jeg finder mit nattøj og klæder mig i det, inden jeg ligger mig godt til rette i min seng med min mobil. Jeg tjekker hurtigt de sociale medier, men at tjekke Instagram tager skam langtid end det plejer. En notifikation popper op på min skærm om, at en person har tagget mig i en video. Jeg trykker på notifikationen og ser, at selveste Brooklyn Beckham har taget en video af mig. Hurtigt trykker jeg på videoen og ser en freak på skateboard, som falder flere gange. Åhh nej, det er mig, der er den underlige freak. Jeg kigger på det han havde skrevet på billede ':<) Du skal nok lærere det en dag @HotladyBri' HotladyBri er mit Instagram navn, men spørgsmålet er, hvor har han fået det fra....

Diva number oneWhere stories live. Discover now