Kapitel 11

155 7 0
                                    




Jeg kigger og går rundt i evigheder, for at finde en forbandede kjole, som min mor synes jeg skulle have på til King Sushi. Inde i mit walk in hænger der for det meste bukser og bluser og kun få kjoler. Min mor synes det er en super ide, at hænge ud med andre end pigerne. Jeps hele min familie ved hændelsen på skolen, da en kæmpe idiot af en dreng at være, så filmede han en video af det hele. "Brooklyn er kommet" råber min mor nede fra gangen, hvorfor sker det for mig? Jeg har ikke engang fundet min kjole. Hurtigt trækker jeg en lyseråd lårkort kjole frem. Jeg fik kjolen af Marissa dengang jeg fylde 16. Kjolen er min yndlings, så hvorfor ikke tage den på nu.

"Lad ikke manden vente" kommer det fra min mor. "Ha ha mor, hvor er du bare sjov" griner jeg sarkastisk og giver hende dræber blikket. Min mor ser hel chokeret ud, men divaen er i huset. "Skal vi gå?" Spørger jeg Brooklyn, men er allerede på vej ud. "Hej hej" når Brooklyn hurtigt at sige inden jeg har smækket døren i. Brooklyn sidder allerede i bilen, men jeg står bare og venter ude foran bilen. "Hopper du ind?" spørger han, men indser hvad jeg vil have ham til. Han stiger ud af bilen og åbner døren. "Værsgo min prinsesse" siger han sarkastisk.

Under en meget akavet tavshed hele vejen, er vi endelig kommet til King Sushi. Igen sidder jeg inde i bilen og venter på Brooklyn, som først efter nået tid forstår. "Jamen kom da ud prinsesse" igen lyder hans stemme meget sarkastisk. "Åhh tak, det skulle du da ikke have gjort" fniser jeg og prøver at lyde fornem. "Det her bliver en lang aften" mumler Brooklyn. Jeg skulle nok ikke have hørt det, men mine øre er så meget åbne.

"Bord til 2" siger Brooklyn til en tjener og vi følger efter ham. Vi får nogle okay pladser og sådan en gentleman som Brooklyn er, tager han stolen ud til mig, bare med lidt afpresning. "Såh har du købt min bluse?" spørger jeg for at få noget sagt. "Tænker du nogensinde på andre end dig selv?" Er han lige flabet for mig eller hvad sker der her? "Ja det gør jeg faktisk, såh havde du købt den?" jeg vil gerne bare have min bluse også spise og så kan vi tage hjem. Brooklyn ser lidt muggen ud, da han ruller med sine øjne. "Den ligger i bilen" svarer han lidt fraværende. Det var altså ham, som inviterede mig, så må han også kunne klare lidt.

"Åhh det her mad er bare det bedste" stønner jeg, sushi er bare lige mig. "Hvorfor var du så led mod din mor?" spørger Brooklyn efter lidt stilhed. "Hun fortjente det" svarer jeg kort, men Brooklyn ser utilfreds ud med mit spørgsmål. "Ingen fortjener at nogen skal være lede mod dem" kommer Brooklyns fight back. "Nurgh hvor er du bare sød" griner jeg sarkastisk.

Diva number oneWhere stories live. Discover now