Kapitel 17

150 6 0
                                    




Arghggggg. Jeg er så glad i dag, men også lidt skræmt, for jeg har overtalt pigerne til at komme hjem til mig, så vi kan snakke. Jeg har lavet varm kakao, bagt kage og lavet noget snacks til os. Jeg vil så gerne bare være venner med dem igen. Jeg havde spurgt mine forældre, men de sagde nej først, men jeg lovede, at jeg ikke vil blive en diva igen. Jeg elsker bare at være fri for at være den onde. Nu kan jeg endelig lave noget jeg gerne vil, og som jeg synes er sjovt. Faktisk vil jeg kun være venner med gamle Marissa, fordi da vi var mindre havde vi de bedste minder sammen. Marissa og jeg lavede så mange sjove ting, men så kom Nadia, Taralyn og Laila ind i gruppen. Det har altid været Marissa, som bestemte i gruppen, men Laila er faktisk meget ledere end Marissa. Laila er den man mindst vil komme op af skændes med, hun gør altid små ting til store ting.

Dengang Marissa og jeg var små, havde vi de bedste tider, men hendes far var alkoholiker og kom altid hjem og slog hende eller hendes mor. Hendes forældre blev skilt, men hendes mor havde ikke råd til at beholde hende, så Marissa blev fjernet fra hendes mor. Efter nogle forskellige steder hos nogle forskellige plejefamilier. Først da hun var 10 kom hun i en familie, som ville beholde hende, men efter min mening er den familie hun er kommet til ikke særlig god. Hendes familie er stinkende rige og giver hende alt det hun vil have, så man kan godt sige at det er hendes 'nye' familie som er skylden til det. Mig og de andre piger er de eneste udover inspektøren, som ved at hendes far var alkoholiker og at hun blev fjernet fra sin mor.

"Hej piger" siger jeg glad, men er den eneste, som virker glad. De andre ligner slet ikke, at de gider dette. "Såh hvad vil du snakke om?" spørger Laila ret ligegyldigt. "Jeg er rigtig ked af hvad der skete, og jeg tænkte vi kunne blive gode venner igen" spørger jeg dem, mine håndflader bliver helt svedige. "Nej" svarer Laila total koldt og de andre piger nikker hende enig, men Marissa kigger bar stift ud i luften. "Vi gider ikke have en luder som dig i vores gruppe" kommer det fra Laila surt, og selvfølgelig er de andre piger enige, men stadig gør Marissa ingenting. "Dig og Brooklyn passer ikke en skid sammen, din kæreste stjæler" udbryder Laila for tredje gang.

Diva number oneWhere stories live. Discover now