Kapitel 18

141 5 0
                                    




"Dig og Brooklyn passer ikke en skid sammen, din kæreste stjæler" udbryder Laila for tredje gang. "Jeg synes nu de passer meget godt sammen" kommer det fra Marissa. Vent støtter Marissa mig i det her eller er det en fælde. "Og for resten Laila, hvis vi ikke tillader luder i vores gruppe, hvorfor er du så med?" Spørger Marissa seriøst. Er det er en joke eller er Marissa sit gamle jeg lige nu. "Ved du hvad Marissa i to er begge ude af MIN gruppe" råber Laila efter os og går efterfuldt af Taralyn og Nadia. "Tak Marissa og undskyld for alt" undskylder jeg og giver hende en bamse krammer. "Jeg undskylder også for alt, håber vi kan bevare vores venskab som dengang vi var små" "Absolut" griner jeg og tager en af de muffins jeg har lavet. "Du er vildt god til at bage" griner Marissa og tager en kæmpe bid. Jeg er så glad for at få Marissa tilbage.

Marissa blev over ved mig og nu har vi snakket og snakket i timevis. "Såh dig og Brooklyn, har i noget sammen?" Spørger hun på en sexet, men sjov måde. "Jeg ved ikke vi har været ude sammen to gange, men det har aldrig blevet til meget andet" sukker jeg, men hvorfor sukker jeg, jeg vil jo ikke have noget med Brooklyn at gøre eller vil jeg? "Lad os snakke om dig i stedet for mig" siger jeg og prøver at skifte emne. "God emne skift" griner Marissa.

Der er sket en hel del i Marissas liv som jeg ikke vidste noget om, men det som overraskede mig totalt var da hun sagde, at hun var lesbisk. "Vent, er du lesbisk? Hvor lang tid har du været du ved?" Hvorfor har jeg aldrig i mit liv haft en mistanke om, at hun er lesbisk? Var det derfor hun prøvede at gøre noget med mig, da hun var fuld? "Ja, jeg er lesbisk og jeg har været det siden 8 klasse" fortæller hun nervøst, nok fordi hun vil tro jeg ikke vil have noget med hende at gøre mere. "Du er godt nok god til at skjule det" griner jeg og for den anspændte stemning ned. "Er du okay med det?" Hun har været der for mig hele mit liv, så svaret er ikke særligt svært. "Du har været min bedste ven siden 1 klasse, så selvfølgelig vil jeg aldrig forlade dig" smiler jeg til hende og giver hende endnu en bamsekrammer idet min mor og far kommer ind. "Så er i venner igen?" kommer det fra min mor nysgerrigt. "Ja, som dengang i de små klasser" griner jeg og sender Marissa et smil. "Er det i orden hun sover her" beder jeg mine forældre så godt, at de siger ja.

"Er hende her lækker" spørger jeg Marissa for sjov, da vi ligger i min seng klar til at sove. "Ja, men ikke helt min type" griner hun. Jeg finder lidt flere forskellige piger, men ingen af dem kan hun rigtig lide, så jeg giver op, og falder i søvn.

Diva number oneWhere stories live. Discover now