Kapitel 19

142 7 0
                                    




Marissa og jeg har bare haft det så super hyggeligt hele dagen. Jeg er overlykkelig over at have fået min bedste veninde tilbage. Flere gange i dag har vi lavet telefonfis med Laila, Taralyn og Nadia. Pigerne blev så stiktosset, men vi synes det var så morsomt, fordi de godt vidste, at det var os. Mine forældre elsker den 'nye' Marissa og har med glæde åbnet sig op for hende, men vi har ikke fortalt dem, at hun er lesbisk, for vi vil først vente til senere. Flere gange i dag har Brooklyn kontaktede mig og sagde at han havde en overraskelse, men jeg skrev tilbage, at jeg hang ud med min veninde, så til aftensmad skal jeg over og spise hos ham. Det bliver bare mega sjovt...

"Hej hej Marissa, vi må finde en anden dag" griner jeg efter hende. Hun nikker mig enig og vinker hele vejen væk fra huset, indtil hun ikke kan se mig mere. "Mor jeg smutter over til Brooklyn" når jeg at sige inden jeg allerede er gået. "Jamen okay" råber hun efter mig, men kan kun nænne hvad hun siger.

"Hva' så Brooks" griner jeg, da han viser sig i dør åbningen. "Hva' så Bri" efteraber han, selv med den samme stemme. "Kom med ind" siger han og viser et tegn, til at gå ind. "Hyggeligt du kunne komme" siger Victoria, da vi sætter os ned ved bordet. "Jamen tak fordi jeg måtte komme" griner jeg lidt. Vi snakker en smule og så er der stilhed, og bagefter begynder det hele forfra. Lige nu sidder vi i tavshed, ikke en akavet, men faktisk meget rolig, for så har man tid til at spise. "Såh Bri vil du med mig til et modeshow i weekenden?" udbryder Brooklyn da den beroligende tavshed blev til akavet tavshed. "Mig? Hvorfor?" Spørger jeg forvirret, vil han have mig med? Modeshows er så spændende, faktisk har jeg aldrig været til et, men jeg har set det i fjernsynet. Det tæller, ikke? "Ja dig, og fordi de sidste to ikke gik så godt, så vil du med?" Virkelig vil han have mig med til et modeshow, jaaaaa. "Du kommer også på den røde løber" fortæller han og det gør det bare meget mere spænende. "Såh vil du med?" Mig på den røde løbe, det vil se så godt ud. Argghghg. Jeg står og poserer foran alle kameraerne, fordi kameraerne er vilde med mig. "Hallo Bri?" Siger Brooklyn og vifter en hånd foran hovedet på mig. "Øhh ja klart" fniser jeg og krammer ham.


"Farvel Bri" mumler Brooklyn ind i mit øre da vi krammer. "Husk at tage noget pænt tøj på" minder Brooklyn mig om. "Jeg går altid i pænt tøj" minder jeg ham om og drejer rundt på hælen. "Vi ses Broooky" griner jeg og går hjem.

Diva number oneWhere stories live. Discover now