Kapitel 12

138 6 0
                                    




"Nurgh, hvor er du bare sød" griner jeg sarkastisk. "Hvis du bare tænker lidt mere på andre, ville du nok stadig have dine venner" udbryder Brooklyn i vrede, hvorfor er han så sur det er jo ikke hans problem. "Jeg har venner, og jeg tænker på andre" svarer jeg med en vred tone. "Ej har du? Jeg forstår ikke hvordan man kan være en kæmpe diva som du er"  Og jeg som troede, at han kunne lide mig. "Jeg kan ikke bare vælge hvem jeg vil være?" "Man har altid et valg, du hang ud med de forkerte, og det kan man ikke ændre på, men du kan ændre dig selv. Altid" godt come back Brooklyn. "Jeg har aldrig i mit liv haft et valg" Brooklyn gør mig helt skør i hovedet, Argh. "Alle vil og altid have et valg" siger Brooklyn og rejser sig fra bordet. "Du kan ikke bare køre uden mig" råber jeg efter ham på parkeringspladsen. Brooklyn tænder bilen, så jeg løber over til døren og kravler nærmest ind.

Under den mest akavet tavshed kommer jeg endelig hjem. "Vent" kommer det fra Brooklyn, da jeg træder ud af bilen. "Du glemte din skide bluse" siger han og kaster den ud ad bilen og kører væk. Og mig , som troede han ville undskylde, men nej.

"Hey skat, var det en sjov aften?" Spørger min mor glad, da jeg kommer ind i køkkenet. "Hvis du mener, at blive råbt af, så ja det var den fedeste aften" svarer jeg sarkastisk. "Det var da øv, men mig og far har snakket om noget" siger min mor usikkert og sætter sig ned ved køkkenbordet. Min mor kommer også og sætter sig ved siden af mor. "Vi har snakket med dine lære om den hændelse på skolen" min mor holder en lille pause for at trække vejret. "Vi har aftalt, at du for 2 ugers ferie, for at komme helt på benene igen" slutter min mor. "Så jeg må holde ferie?" Hvis dette er sandt, er jeg bare så lykkelig, måske skulle jeg gøre sådan noget oftere. "Ja, men du skal stadig lave dine lektier" fortæller min far. Ferie fra skole er dejligt, men det er okay, hvis man skal lave lektier, bare man ikke skal sidde på en stol i 24 timer. Jeg krammer hurtigt begge mine forældre og løber op på mit værelse. JEG ER SÅ FUCKING GLAAD. ARHGGGHH.

Ikke mere Marissa og hendes dumme slæng, måske kan jeg få rettet alting op mellem mig og Brooklyn, for jeg havde måske været en del led overfor ham..

Diva number oneWhere stories live. Discover now