Kapitel 23

143 7 0
                                    




"Ej den der kjole er bare lige mig" siger jeg virkelig imponeret over alle de finde klæder, der kommer frem, på nogle meget smukke piger. "Er den bare lige dig" driller Brooklyn og prøver at lyde som mig, men om det går godt, nope.. Jeg puffer stille til hans skulder, men han overdriver og tager sig til skulderen. Et smil på mine læber breder sig hurtigt til et kæmpe smil, og jeg mærker mine kinder blive røde. For at undgå han skal se det kigger jeg ned i jorden og nogle gange op på modellerne.

"Såh var det sjovt?" spørger Brooklyn spændt, da vi er kommet ud fra salen. "Ja, tak fordi jeg måtte komme med" svarer jeg og krammer ham. Som sagt hver gang han rører mig eksploderer hele min krop. Lige nu eksploderer hele min krop. "Er du okay?" spørger han undrende, måske fordi jeg ikke har givet slib endnu. "Øhh ja, helt okay" svarer jeg hurtigt, så ordene ryger ud over hinanden, så det slet ikke giver meget mening. "Sikker?" Hvorfor skal han blive ved!? "Ja jeg er sikker" ryger det måske lidt for hårdt ud end jeg havde troet. Jeg vender mig hurtigt om, for at stige ind i bilen, uden at standse mig eller noget andet romantisk, går Brooklyn bare efter.

Måske skal det bare ikke være mig og Brooklyn. Hele vejen under turen hjem har vi overhovedet ikke sagt et ord til hinanden. Jeg lovede jo Marissa, at hvis det gik godt ville jeg kysse ham, men lige nu synes jeg ikke det går særligt godt. Tænk jeg selv havde troet, at selveste Brooklyn Beckham vil date en pige som mig. Han kan jo få mega smukke og tynde modeller, så hvorfor egentlig vælge mig?

"Hej hej det var virkelig hyggeligt" siger jeg til hele Brooklyns familie, da jeg træder ud af bilen. "Såh tak for i aften" er det eneste jeg kan få frem, men desværre på en meget akavet måde. Brooklyn står bare stille, så jeg vælger at gå. "Vent" siger han og trækker mig ind til ham. I et par sekunder, som føles som en evighed, står vi stille og kigger hinanden dybt i øjnene. Langsomt, altså meget langsomt efter min mening trækker han sig tættere på mig, men min tålmodighed er langsom, så selvfølgelig trækker jeg ham hurtigt ind til ham. Under kysset mærker jeg, at han smiller. Måske vil han vælge mig frem for modeller. Måske. "Brooklyn du kan kysse hende en anden da, men nu vil vi andre altså hjem" kommer det grinende fra David. "Men vi ses" skynder Brooklyn sig at sige og kysser mig hurtigt på munden, inden han render tilbage til bilen.

"OMG, Brooklyn og jeg kyssede!<3" skriver jeg til Marissa, og ligger mobilen på natbordet, før jeg beslutter at ligge mig til at sove. Marissa er nok gået i seng som alle andre, så hun har nok ikke set min besked.

Inderligt håber jeg på, at der kommer noget mellem mig og Brooklyn. Please gud.

Diva number oneWhere stories live. Discover now