Μπορείς...

36 5 2
                                    

Violetta's POV

Είμαι ετοιμή να περάσω ένα απογευμά με την Ioanna, μετά από πολύ μεγαλή συνομίλια με τον μπαμπά μου, τελικά με αφησέ να βγώ. Καμία φορά το κάνει δυσκολό να είμαι κορή του.

Τωρά χτυπάω την πορτά του σπιτίου της Ioanna, και είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα τα πουμέ και έχω κάποιες ερωτήσεις ,οπώς μαλλόν και αυτή , και ας ελπίσουμε ότι κανένας δεν θα μας διακοψεί...Jax... Δεν μπορώ να το πιστεψώ ότι τώρα πια ζουν μαζί, και μετά από την συμπεριφοράτα του, φοβάμαι μηπώς η Ioanna τον σκωτόσει, τι λέω θα τον έχει σκωτόσει ήδη, δεν θα άντεξε τόση ώρα.

Και τότε μια χαρουμένη με ένα χαμόγελο να είναι σε όλο το πρωσοπό της ,Ioanna ανοιγεί την πόρτα.

Ioanna: Γεία!

Με αγκαλίαζει ,σφυχτά μπορώ να παραδεχτώ και να πω την αλήθεια τόσο σφιχτά που δεν μπορώ να αναπνεύσω, και την αγκαλίαζω πίσω.

Εγώ:Γεία!Σε πάρακαλω μπορείς να με αφήσεις να αναπνεύσω.

Ioanna: Ναι, sorry.

Με αφηνεί και πέρνω βαθίες αναπνόες για να ποίασω λίγο οξυγόνο.

Εγώ:Thanks.

Ioanna: Ελά μεσά,είναι πολύ συμαντικό... ούτε τα κορίτσια το έχουν δει . Ο μόνος που το έχει δει είναι ο Federico, και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό, ή δεν ξέρω...Απλώς θα πάμε στο δωμάτιο μου για να μην μας ενοχλήσουν και να έχουμε την ησυχεία μας.

Μέχρι να το πει αυτό, είχαμε μπει μέσα και είμασταν το πολύ 3 βήματα μακριά από το δωμάτιο της Ioanna.Και ένω εγώ πηγαίνα κανονίκα ή Ioanna πηγαίνε ανάποδα,και μόλις πήγε να στρίψει για το δωμάτιο της,χτυπάει πάνω σε ένα" βράχο ", ένοω πάνω στον Jax, ο οποίος φορούσε ένα μαυρό jean και μια μαυρή μπλούζα, που φενόντουσαν οι μυες του και οι κοιλιακοί του.Η Ioanna το καταλαβένει και γυρνά γρήγορα για να τον αντικρύσει, και τότε είναι που χάνετε το χαμογελό που είχε εμφανιστεί στο πρώσοπο της λιγό πιο πρίν.

Jax: Τι κάνουν έδω , οι δύο κουκλές?

Ioanna:Σε παρακαλώ Jax, φυγέ.

Jax: Ε, γλυκά, αναγκασέμαι.

Τωρά η Ioanna τα πήρε.

Ioanna: Jax Ramirez, φυγέ από το δωματίο μου!

Φωνάζει και άληθεια ο Jax τρόμαζει και φευγεί και πηγαίνει στο δωμάτιο του.

Ioanna:Επίτελους.

Μουρμουρίζει.Και τώρα καταλαβένω εκείνο το χαμογέλο, εκείνο το χαμογελό σημαίνε "ευχαριστώ-που-ήρθες-γιατί-με-σώζεις-από-το-Jax".

True Love Story and The mystery (Book 2) Where stories live. Discover now