14 Μαίου 1807

27 3 0
                                    

Leon's POV

/FlashBack/

1807...14 Μαίου 1807.Εγώ και ο Tomas, τα πιο αγαπήμενα αδελφία.Αν και ο αδελφός μου είναι 20 από το 1708 συμπερεφερεταί λες και είναι 6 ,ενταξεί, όχι και 6....συμπεφεριφέρεται σαν 5 χρόνο.Τωρά πια και οι δυο είμαστε βρικολάκες,να πω την αλήθεια χαιρόμαι που έχω ξεκινήσει αυτό μαζί του.Χαίρομαι που θα είναι έκει παντά για μένα, και χαίρομαι που θα με βοηθαεί.Γιατί αλήθεια τον αγαπώ, πως να μην μπορώ?Είναι ο αδελφός μου!Ο μεγάλος μου αδελφός!

Ακομά και αν είναι κοντά μου,φοβάμαι και αν δεν μπορεσώ να το νικησώ και με νικήσει.Και κανώ κακά πράγματα,και πλήγωσω τους ανθρώπους που αγαπώ!Ενοοώ ηδή εχώ χάσει τον ελεγχό πανώ από 5- 6 φορές, αυτός κιολάς ήταν ο λόγος που έχασα τον πατέρα μου...τον σκοτώσα....αλλά δεν ηξέρα τι έκανα...καθέ φορά που κλείνω τα μάτια μου,θυμαμαί εκείνη την στιγμή....θυμαμέ τις μευρές φλέβες,τα κοκκίνα μάτια,το θυμαμέ γιατί εκεί ήταν η αντανακλάση μου, στο καθρεφτί που τα είδε όλα, όταν με πρόσεξα ,κατάλαβα ότι δεν ήμουν εγώ αλλά ένα τεράς...αυτό το τεράς,ομώς, όταν πέρνει τον ελεγχό γινέται καταστροφικό και με κάνει να πλήγωσω και να σκοτώσω αυτούς που αγαπώ!

Και αλήθεια...τόσα χρόνια...μόνο ο αδελφός μου και εγώ...εχεί γινεί λίγο καταθληπτικό.Για αυτό εχώ σκεφτεί ότι η καρδία μου μου λεεί να πάω να την βρω.Ποία???Δεν ξέρω!

Καθε βράδυ μετά αφού έγινα βρικολάκας, βλέπω ένα κορiτσί, για την ακρίβεια βλέπω ένα κοριτσί μόνο από πίσω.Φοράει ένα μακρύ μαυρό φορέμα και είναι ξυπολίτη...τα μαλλία...τα μαλλία της είναι καστανά,και είναι ελεύθερα,και έτσι τα παίρνει ο ανεμός .Και λεεί συναίχεια την ιδία λέξη.Την ιδία προτάση αλλά ποτέ δεν γυρίζει να την δω.Και παντά κοιτάει ψιλά στα αστερία και στον ουρανό,και λεεί "Είσαι η δυναμή μου και η αδύναμια μου".Παντά λεεί αυτή την προτασή και πότε δεν καταλαβένω τι ενοεί...δεν ξέρω καν ποία είναι αυτό το κορίτσι.Εχώ την εντυπώση όμως,ότι θα παίξει μεγαλό μέρος στην ζωή μου, δηλαδή ότι δεν είναι οποία να 'ναι.

Εχώ την εντυπώση όμως,ότι θα παίξει μεγαλό μέρος στην ζωή μου, δηλαδή ότι δεν είναι οποία να 'ναι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
True Love Story and The mystery (Book 2) Where stories live. Discover now