Η απόκρυψη της αλήθειας ή το αδύνατο

29 5 7
                                    

Κατερίνα POV

H Vaia με ανησυχεί πάρα πολύ, συνέχεια πέφτει κάτω,και φωνάζει.Ίσως να στεναχωρήθηκε από κάτι, ίσως να έπαθε κάτι,αλλά γιατί δεν το μοιράζεται ? Φοβάται? Αν ναι γιατί? Είμαστε αδελφές,κολλητές , λέμε τα πάντα η μια στην άλλη. Φοβάται την Violetta? Αν ναι γιατί?                  Αν όχι , τότε τι φοβάται?

Ποία μιλάει? Αυτή που δεν μπορεί να πει ένα μυστικό που αφορά την ίδια την ξαδέλφη της.Ξέρω ότι αυτό που άκουσα, δεν γίνεται  να είναι  πραγματικότητα, αφού ο Leon δεν είναι. Αλλά άκουσα, τον Leon να παραδέχεται στην Ioanna , ότι δάγκωσε την Violetta ,όμως δεν πρέπει να της το πω? Πως πρέπει να της το πω? Είναι δύσκολο!Και αν με πει ψεύτρα? Και δεν είναι λίγο ηλίθιο?Το ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά δεν πρέπει να της το πω, αφού την αφορά. Και μετά,αν μάθει ότι το ήξερα και δεν της το είπα,θα  με μισήσει.Δεν θα ήθελε να με ξαναδεί.

Η Vaia, είχε πάει να ξαπλώσει,ενώ εγώ και η Violeta είχαμε μείνει να μιλάμε στο σαλόνι.Τότε χτύπησε η πόρτα,και πήγα να ανοίξω .... Ήταν ο Maxi, ο οποίος φορούσε μια μπλε ζακέτα, όπως πάντα, αυτός και ο Kai, πάντα φορούσαν ζακέτες, μπλε - μαύρες - άσπρες. Ότι να ναι χρώμα, αρκεί να είναι ζακέτες. Αντίθετα με την Violetta, η οποία είχε ενθουσιαστεί που είχε έρθει ο Maxi, εγώ βαρίομουν του θανατά. Όχι ότι έχω κάποιο θέμα μαζί του, αλλά ψάχνει απεγνωσμένα για κορίτσι, ενώ ένα κορίτσι απλώς τον θέλει να είναι ο εαυτός του.Ο όμορφος,καλός, έξυπνος,αστείος εαυτός του.

Μέχρι την στιγμή, που το τηλέφωνο μου χτύπησε και το όνομα που έγραφε, ήταν αυτό που είχε κυριαρχήσει στις σκέψεις μου. Μόλις το πρόσεξα καλύτερα, άρχισα να έχω ένα χαζό χαμόγελο. Το όνομα αυτό ήταν.....

Christian 

To σηκώνω και ξεχνάω ότι κοντά μου είναι η Vilu και o Maxi .

Κατερίνα: Γεια!

Christian: Γεια!Είσαι να βρεθούμε?

Κατερίνα: οκ.

Christian: Σε 20 λεπτά,πλατεία.

Κατερίνα :Τέλεια ...

Λέω χαμογελώντας και πάω πάνω να μακιγιαριστώ,κλείνοντας το τηλέφωνο και τρέχοντας σαν αστραπή....

True Love Story and The mystery (Book 2) Where stories live. Discover now