Αλλαγή

19 3 0
                                    

Violetta's POV

Τα πράγματα ανάμεσα στο Federico και την Ιωάννα ήταν πολύ  χάλια. Αλλά και ανάμεσα στο Federico και την Βάια επίσης.
Η Ιωάννα με τον  Jax, τα πήγαιναν πολύ καλά, είχαν αρχίσει να γίνονται φίλοι. Ίσως και κάτι παραπάνω...
Η Βάια πάλι είχε αποξυνωθει λιγάκι, την περισσότερη ώρα ήταν μόνη της, και αν δεν ήταν ήταν με την Κατερίνα και εμένα, ή τον Dimitri.
Αυτό το αγόρι είχε κάτι που δεν μου άρεσε...
Ήμουν στο διάδρομο του σχολείου, έβλεπα γύρω μου και δεν υπήρχε πολύς κόσμος. Δύο τρία παιδιά ήταν έξω . Τότε ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να με τραβάει. Γύρισα να δω ποιος ήταν αυτός που με τραβούσε. Έκπληκτη αντίκρισα την Katherine.
Εγώ : Τι κάνεις εσύ εδώ;
Δεν μου απάντησε απλά με πλησίασε.
Πήγα να φωνάξω αλλά μου έκλεισε το στόμα με το χέρι της και μου ψιθύρισε.
Katherine : Κάνεις δεν θα σε σώσει αυτή τη φορά! 

Της έδωσα μια μπουνιά και έπεσε κάτω.Μετά από όμως αυτό  ένιωσα έναν οξύ πόνο και τα πάντα σκοτείνιασαν. Αισθάνθηκα ότι η γη χανόταν κάτω από τα πόδια μου.

Katherine 's Pov

Ήμουν κάτω στο πάτωμα με την Violetta.Αισθάνθηκα τόσο ωραία στην ιδέα ότι η Violetta ήταν για λίγο έξω από τα πόδια μου. ο Kai, και την περίμενε για να την πάει στην σπηλιά.
Άλλαξα τα ρούχα μου με της Violetta.
Χαμογέλασα που την είδα αναίσθητη. Την κοίταξα και σκέφτηκα , τώρα είναι η σειρά μου...
Και βγήκα έξω από την αποθήκη, περπατούσα προς μια αίθουσα που είδα τον Leon να μπαίνει.

Χαμογέλασα, κανέναν δεν είχα ερωτευτεί σαν τον Leon και σαν τον Tomas.Με τον Leon από την πρώτη ματιά που  είχαμε ρίξει , ήξερα ότι υπήρχε μια φλόγα. Μαζί του ήταν διαφορετικά , ήταν διαφορετικά από τον Tomas, από τον Edward , από τον οποιοδήποτε. Ήθελα να πάω κοντά του , να τον φιλήσω όπως τότε, να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον φιλήσω.

Υπήρχε μια φωνή στο κεφάλι μου που μου έλεγε "Δεν είσαι αυτή " , ειρωνεία ,σκέφτηκα. Για μια στιγμή σκέφτηκα την παιδική μου ηλικία , την εφηβεία μου , όσα είχα περάσει .  Ένα δάκρυ ήταν έτοιμο να κυλήσει από τα μάτια μου αλλά δεν το έκανε.Πήρα μια βαθιά αναπνοή και αυτή η φωνή στο κεφάλι μου συμπλήρωσε , τουλάχιστον τώρα δεν είσαι αυτή.Είχε δίκαιο αυτή η φωνή δεν ήμουν αυτή , τουλάχιστον όχι πια... 

Χαμογέλασα και μπήκα στην αίθουσα που μπήκε και ο Leon. Άκουσα την μάγισσα - φίλη της Violetta να καλεί το όνομα της ,έτσι πήγα κοντά της και κάθισα δίπλα της. 

True Love Story and The mystery (Book 2) Où les histoires vivent. Découvrez maintenant