Ξαδέρφες από τύχη...φίλες από επιλογή

36 4 7
                                    

Γύρισα από το σχολείο και μόλις μπήκα μέσα ,αντικρίζω την Κατερίνα , τα ξανθά μαλλιά της έλαμπαν όπως πάντα, φορούσε μια ροζ μπλούζα και ένα τζιν ,αν και είχαν περάσει χρόνια από όταν την είδα, δεν είχε αλλάξει καθόλου. Η ίδια με είδε, και χαμογέλασε, της χαμογέλασα,και τρέξαμε η μια στην άλλη.Την αγκάλιασα σφιχτά, όμως το μόνο που είχα στο μυαλό μου, ήταν η Katrina, που με κοιτούσε το πρωί.Και αν με ξανά απειλήσει ή ξανά απαγάγει τους φίλους μου ??

Τότε είδα την Βαία , τα μαύρα μαλλιά της ήταν κάτω, φορούσε μια άσπρη μπλούζα που έλεγε "  It's a Beautiful Day to save lifes" (Από το Grey's Anatomy) και ένα τζιν. Μόλις με αφήνει η Κατερίνα, τρέχω και αγκαλιάζω την Βαία, και οι δυο μου είχαν λείψει τόσο πολύ.

Ο μπαμπάς μου είχε κλειδωθεί στο γραφείο του , πιθανόν γιατί δεν μας καταλαβαίνει , δεν του αρέσει να διασκεδάζει. Αλλά γιατί να ασχολούμαι με τον μπαμπά μου ή την Katrina, σήμερα και για μόνο σήμερα, θα ασχολίομουν μόνο με τις ξαδέρφες μου. 

Είχα κάνει ολόκληρα σχέδια, και πρώτη φορά στο Buenos Aires...σχέδια για 5 μέρες.

Εντάξει,μιλήσαμε για λίγες ώρες περίπου ,για διάσημους ,για ρούχα, για τα πάντα...Τότε βλέπω το κινητό μου, και βλέπω ότι είχα μια αναπάντητη από τον Leon.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχω πει για τον Leon, ξέρουν ότι έχω αγόρι, αλλά απλώς ποτέ δεν τους έχω δείξει φωτο του ή τους έχω πει το όνομα του.

Εγώ: Κορίτσια σας πειράζει να πάρω ένα τηλέφωνο?

Katerina: Και το ρωτάς?...πάρε.

Βγαίνω έξω από το δωμάτιο μου.Τον παίρνω,και αρχίζουμε να μιλάμε.

Vaia's POV

Η Violetta βγήκε από το δωμάτιο, η Κατερίνα σιγοτραγουδούσε, και εγώ από την άλλη σκεφτόμουν πως άραγε μπορεί να είναι η νέα μας ζωή.

Τότε...βλέπω από το παράθυρο και κλείνω τα μάτια μου . Ξαφνικά, βλέπω ένα κορίτσι με μαύρα μαλλιά , να είναι στο δάσος, δεν μπορώ να διακρίνω το πρόσωπο της, αλλά τότε λάμψεις εμφανίζονται από παντού.

Μόλις οι λάμψεις εμφανίζονται...το τοπίο αλλάζει...βλέπω ένα λιοντάρι σε μια  ταπετσαρία, μόλις πάω να την αγγίξω, όλο το τοπίο είναι σαν να γίνεται σκόνη.

Και τότε βλέπω, την Violetta, κρατώντας ένα όπλο, δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι...Πολεμάει με κάποιον, ή κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω...όλα γίνονται στο σκοτάδι, λίγο φως μόνο πέφτει πάνω στην Violetta.

True Love Story and The mystery (Book 2) Where stories live. Discover now