1...

976 69 9
                                    

Ο Ίαν ξύπνησε. Ετοιμάστηκε και πήγε να βγει έξω με την παρέα του. Όταν άνοιξε την πόρτα κάτι τον ξάφνιασε. Η Λία που κάθε φορά ήταν έξω από την πόρτα του περιμένοντας μόνο να τον δει, εδώ και δυο μήνες δεν υπήρχε. Δεν τον ένοιαζε. Απλά τον ξάφνιαζε. Ήξερε πως αυτή η σχέση μαζί της που κράτησε μόνο έναν μήνα δεν τον έκανε να αισθανθεί τίποτα για αυτήν. Δεν την αγάπησε ποτέ απλός περνούσε την ώρα του μαζί της. Αν και εκείνη ακόμα και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε έξω από το σπίτι του μόνο και μόνο για να τον δει εκείνος δεν της έδινε καν σημασία. Έκανε πως δεν την έβλεπε. Παρόλα αυτά εκείνη ήτανε πάντα εκεί. 

Ο Ίαν συνέχισε τον δρόμο του εξηγώντας αυτό που έγινε στους φίλους του. Ακόμα και εκείνοι ξαφνιάστηκαν. 

Πέρασαν όλη την μέρα τους στα μπαράκια και στις βόλτες. Το βράδυ που γύρισε σπίτι πάλι η Λία δεν υπήρχε εκεί. Αυτός μεθυσμένος όπως ήταν κοίταξε γύρο του "Τι έγινε Λία; με ξέχασες η με βαρέθηκες;" άρχισε να φωνάζει έξω από την πόρτα του σπιτιού του κοιτώντας το μέρος που τον περίμενε συνέχεια η Λία. "Κάτσε έρχομαι σπίτι σου! να δω που είσαι και δεν ήρθες"

Άρχισε να κατευθύνετε στο μικρό σπίτι που έμενε η Λία. Όταν έφτασε άρχισε να χτυπάει επίμονα την πόρτα. Όταν κατάλαβε πως δεν θα του ανοίξει έσπρωξε δυνατά την πόρτα πέφτοντας μέσα στο σπίτι. Όταν μπήκε είδε φωτογραφίες που είχαν βγάλει μαζί τότε να είναι κρεμασμένες και κολλημένες σε κάθε σημείο του σπιτιού. Μπαίνοντας στο δωμάτιο της είδε ένα ημερολόγιο ακριβώς πάνω στο κρεβάτι. Όμως προτού προλάβει να το πάρει στα χέρια του αποκοιμήθηκε εκεί...



ΣΕ ΈΧΑΣΑTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon