15...

482 54 1
                                    

Ο Ίαν γύρισε απότομα πιστεύοντας πως ήταν κάποιος από τους συγγενείς.

Όταν γύρισε είδε πως ήταν ένας γιατρός.

 "είστε συγγενείς της κοπέλας;" ρώτησε με ένα σοβαρό βλέμμα ο γιατρός.

Ο Ίαν δεν απάντησε. Δεν ήξερε πραγματικά τι είναι για την Λία. Ο δολοφόνος της; ή ένας απλός εγωιστής που σκεφτόταν μόνο τον εαυτό του;. 

Δεν απάντησε. Δεν είπε τίποτα. Απλός  ρώτησε να μάθει σε ποια κατάσταση είναι η Λία. Ο γιατρός του ζήτησε να τον ακολουθήσει μέχρι το γραφείο του.

"Πείτε μου γιατρέ" είπε ο Ίαν περιμένοντας με αγωνία να ακούσει αυτά που έχει να του πει ο γιατρός.

"Την κοπέλα που είναι μέσα την βρήκαμε σε μια άκτιστη οικοδομή. Ήτανε σοβαρά τραυματισμένη καθώς φαίνεται πως έκανε αποπήρα αυτοκτονίας. Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα για την κοπέλα καθώς στο τηλέφωνό της υπήρχε μόνο ένας αριθμός που ήταν αποθηκευμένος ως "Ανάσα Μου" αν και ενώ καλέσαμε πολλές φορές και από το κινητό του νοσοκομείου ποτέ δεν το σήκωσε. Όσο για την υγεία της είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι της πράγμα που μας κάνει να ανησυχούμε. Η επιτέλους παρουσία σας θα μας βοηθήσει άραγε να μάθουμε κάποια πράγματα για την ασθενή μας;"

Ο Ίαν δεν ήξερε τι να απαντήσει και ποιος θα ήταν τρόπος να πει πως αυτός ήτανε ο άνθρωπος που έφερε την Λία σε αυτό το χάλι. Φοβότανε και ταυτόχρονα ντρεπόταν για τον εαυτό του.

"Θα σας εξηγήσω γιατρέ. Αφήστε με όμως να την δω έστω και για λίγο. Σας παρακαλώ!" απάντησε προσπαθώντας και να αποφύγει τις ερωτήσεις του γιατρού που τον έκαναν να μισεί ακόμα περισσότερο τον εαυτό του, αλλά και για να πλησιάσει έστω και για μία φορά την Λία που τον έκανε με την απώλειά της να μισήσει όλα όσα λάτρευε πριν καταλάβει το τι είναι να πληγώνεις έναν άνθρωπο και τι είναι να ερωτεύεσαι.

Ο γιατρός έγνεψε αφήνοντάς τον να περάσει στον θάλαμο που βρισκότανε μέσα η Λία.

Με το που άνοιξε η πόρτα του θαλάμου δάκρυα άρχισαν να χαϊδεύουν το όμορφο πρόσωπο που ερωτεύθηκε η Λία..

ΣΕ ΈΧΑΣΑWhere stories live. Discover now