23...

714 49 23
                                    

"Που πάμε;" τον ρώτησε περίεργη χωρίς όμως να φεύγει το χαμόγελο από τα χείλη της.

"Πάμε κάπου για να σου δείξω πως όλα όσα νόμιζες πως τελειώσαν αρχίζουν τώρα" της απάντησε με σιγουριά.

Μετά από περίπου μισή ώρα είχε σταθεί έξω από την πλατεία όπου κάθε φορά τον καινούριο χρόνο μαζευόταν εκεί ο κόσμος για να καλοδεχθεί τον καινούριο.

Η πλατεία ήταν ακόμη και τώρα γεμάτη με κόσμο. Στο κέντρο της πλατεία είχαν τοποθετήσει μια μεγάλη πίστα η οποία  ήτανε περιτριγυρισμένη από κόσμο.

Ό Ίαν κατέβασε προσεκτικά την Λία και περνοντάς την αγκαλιά την τοποθέτησε πάνω στην πίστα και έλυσε τα μάτια της.

Η Λία βλέποντας το θέαμα δάκρυσε από την χαρά την και με τα χέρια της έκρυψε το προσωπό της.

Ο Ίαν επίσης χαμογελώντας πήρε στα χέρια του το μικρόφωνο και γύρισε προς την Λία ενώ οι άνθρωποι σταμάτησαν να χειροκροτούν και με περιέργεια περίμενα να ακούσουν τι θα πει ο Ίαν.

"Γεια σας παιδιά και ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά που δεχτήκατε την πρόταση μου και είστε όλη αυτήν την στιγμή εδώ. Αυτή είναι η Λία. Η πλέον κοπέλα μου. Τώρα θα σας διηγηθώ την ιστορία μας. Μια μέρα είχα πάει σε ένα μπαρ έτσι απλά για να περάσω την μέρα μου. Μπροστά μου είδα την Λία να κάθετε σε μια καρέκλα. Το πρόσωπό της, όπως βλέπετε και τώρα, ήτανε τόσο όμορφο και τόσο λαμπερό που δεν μπορούσα να το ξεπεράσω χωρίς να το κάνω δικό μου. Ήθελα να το κάνω και αυτό δικό μου. Αμέσως την πλησίασα και άρχισα να της μιλάω. Ζήτησα τον αριθμό της και κάπως έτσι αρχίσαμε να έχουμε σχέση. Πότε δεν είχα ερωτευθεί καμία κοπέλα πραγματικά οπότε και τότε το ίδιο έκανα. Δεν ερωτεύτηκα απλός είχα σχέση. Μετά από ένα μήνα βαρέθηκα και λέγοντάς της ένα 'αντίο' έφυγα. Δεν περίμενα να μου πει τίποτα... απλός έφυγα. Παρόλο που της είχα πει να τελειώσουμε κάθε μέρα την έβλεπα έξω από το σπίτι μου κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου ή μάλλον έτσι νόμιζα μέχρι που για κάποιον καιρό σταμάτησα να την βλέπω. Δεν ήξερα που είναι, τι κάνει ή αν με ξέχασε. Δεν με ένοιαζε αλλά μου έφερνε περιέργεια. Μια μέρα μεθυσμένος όπως ήμουν πήγα εγώ στο σπίτι της. Ήθελα να δω που είναι και τι κάνει. Δεν μου άνοιγε την πόρτα και εγώ την έσπασα. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το μόνο που είδα ήτανε φωτογραφίες... φωτογραφίες δικές μου. Τρόμαξα πήγα προς το υπνοδωμάτιο της και εκεί υπήρχε μόνο ένα ημερολόγιο που δεν κατάφερα να το διαβάσω γιατί με πήρε ο ύπνος. Την άλλη μέρα όταν ξύπνησα και θυμήθηκα την χθεσινή μου βραδιά έφυγα γρήγορα από το σπίτι της. Μετά όμως από κάποιες μέρες ξαναπήγα και άρχισα να διαβάζω το ημερολόγιο. Κάθε καινούρια του σελίδα ήταν και από μια καινούρια χαρακιά στην καρδιά μου... ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον θάνατο. Καθώς διάβαζα το ημερολόγιο την μέρα που έμπαινε για όλους εμάς ο καινούριος χρόνος αυτή έδιωχνε τα πάντα ακόμη και τον εαυτό της της σε μια σελίδα. Εγώ θέλω μπροστά σε όλους εσάς να της ζητήσω συγνώμη και θέλω να με συγχωρήσει. Ξέρω ίσως είναι αργά και ίσως ο χρόνος ήδη έχει περάσει όμως δέχεσαι να μπεις μαζί μου σε έναν καινούριο χρόνο που είναι σήμερα μόνο για ένας εμάς τους δύο; δέχεσαι ο καινούριος  μας χρόνος να ξεκινάει από τώρα; δέχεσαι από σήμερα να γίνεις η γυναίκα της ζωής μου;" της είπε γονατίζοντας ακριβώς μπροστά της και κρατώντας ένα κόκκινο κουτάκι που μέσα είχε ένα μεγάλο μονόπετρο.

"Δεν χρειάζεται να σε συγχωρέσω Ίαν πότε δεν σου κράτησα κακία ποτέ δεν σε ξέχασα μόνο σε έχασα και ναι δέχομαι να γίνω η γυναίκα της ζωής σου. Ευχαριστώ εδώ μπροστά σε όλους τον Θεό που έκανε την μεγαλήτερή μου ευχή πραγματικότητα." είπε ενώ τα δάκρυά της δεν είχαν σταματήσει ούτε λεπτό να κυλούν από τα όμορφα μάτια της.

Ο κόσμος από κάτω χειροκρωτούσε ενώ ο Ίαν φιλούσε την Λία πάνω στην σκηνή.

......

Μετά από τρεις μήνες παντρεύτηκαν και συνέχισαν να ζουν ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

ΤΈΛΟΣ.


______________________________

Λοιπόν, τελείωσε και η ιστοριούλα μου.

Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά  για την υποστήριξή σας και για τους ψήφους σας.

Άμα δεν υπήρχατε εσείς δεν θα κρατούσα καν την ιστορία.

Αφιερωμένη σε όλους και όλες της ερωτευμένες.🙈

Εύχομαι πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου να καταφέρεται και εσείς να είστε με αυτόν/αυτήν που αγαπάτε.💏

Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.😊

Θα ήθελα πολύ να ακούσω πως θα θέλατε να είναι ο καινούριος τίτλος του καινούριου βιβλίου που θα γράψω..  

Φιλάκια😘

ΣΕ ΈΧΑΣΑWhere stories live. Discover now