BÖLÜM 3: SEN VARKEN

10.9K 737 126
                                    

Korkumdan kaçıp gideyim derken siyahlar içindeki gencin yani Yoongi'nin ve sanırım üvey kardeşimin üzerine düşmüştüm. Ne traji komik bir sahneydi..

Yoongi kalkmam için adeta gözleriyle beni yerken sonunda bunu akıl edip kalkabilmiştim.

"İyi misin?" diye sordum mahçup bir tavırla o ise her zaman ki soğuk tavrıyla, bana aldırmayıp yerden kalktı. Gözlerimi devirip kalkarken annem ve üvey babam olacak Baek şirketinin yöneticisi adam bana bakıyordu.

"Bo Na! Kafayı mı yedin sen?" Diye soran annemle. Başımı sallamakla yetindim şu an tam da kafayı yemek ve hiçbir şeyi hatırlamak istemiyordum.

"Hadi gidelim" diyen adamla. Annem onunla ilerlerken ben de bir suçlu gibi peşlerinden gittim.

**

Yoongi karşımda otururken adamın anlattıklarını duymuyor gibiydim.
O sadece siyah boğazlı bir kazak ve siyah bir takım giymişti ama ben neden onun siyahından bu kadar etkilenmiştim bir türlü anlamıyordum.

Yani  yakışıklıydı ve bir karizması vardı ama Sung Hoon varken ne diye gözümü Yoongi'den alamıyordum hiçbir fikrim yoktu.

Annemin delici bakışlarını hissettiğimde bir açıklama yapmam gerektiğini anlayarak boğazımı temizleyip söze başladım.

"Merhaba ben Im Bo Na, az önce olanlar için üzgünüm bir an annemin yanında bir adam görünce biraz ağlamak istemiştim ve akılsız davrandım sanırım" deyip başımı eğip kaldırırken.

"Im Bo Na!" ismimin  şiddetli bir şekilde seslenilmesiyle arkamı döndüm ve acı gerçek karşımda duruyordu. Röportaj yapıp üstüne saçma salak şeyler yazdığım o adam,yani Hyun Dae karşımda dururken yavaşça yutkundum

"Sen o kızsın " deyip üzerime doğru gelirken annem ayağa kalkıp

"Neymiş benim kızım?"  diye sorduğunda. Hyun Dae adımını durdurup şaşkınlık içinde bana baktı.

"Sen yani şimdi bizim üvey kardeşimiz misin?"

Gözlerini kocaman açmış bu soruyu sorduğunda, bir an böyle duymak tuhaf olmuştu. Yani ben, Yoon Gi ve Hyun Dae kardeştik.

Ah tanrım sen benimle uğraşmayı çok mu seviyorsun acaba?

"Üvey kardeş olmamız benim hakkımda yazdığın yazıların gerçeğini değiştirmez, üzgünüm hanımefendi ama kızınıza daha iyi bir terbiye vermeliymişsiniz. Bir yazar olarak hakkımda yalan yanlış şeyler yazmış olması hiçte doğru değil "

"Ya ya ya! (Tepkili çıkışımla bana dönmüştü herkes) yalan mı? Kadınlarla gününü gün ediyordun, egoist kendini beğenmiş, anlayışsız bir yöneticinin önde gidenisin, yazdıklarımın bir gramı için pişman  de..."

Bir anda dışarı sürüklenmeye başladığımda, sözüm yarıda kalırken, Yoongi'nin elinin kolumda olduğu gördüm.

Ne diye şimdi beni dışarı çıkarıyordu bu!

Dışarı çıkana kadar soruları mı cevapsız bırakmıştı kolumu bırakıp, ellerini pantolonunun kenarlarına koyup gözlerini bana diktiğinde, yavaşça yutkunup başımı yere eğdim.

"Yaptığın şeyden utanıyor olman gerekirdi " dediğinde başımı kaldırıp konuşucakken. Sözümü kesip

"Yaptığın doğru mu sence?" Diye sorduğunda başımı iki yana sallayıp

BLACK (MİN YOONGİ)✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora