BÖLÜM 11 : GERÇEKLER

6.8K 549 99
                                    

Babamla eve geldiğimizde direk olarak odama ilerlemeye başladım. Yemekten önce üzerimi değişip rahatlamam gerekiyordu. .


Merdivenleri bitirip odama ilerlerken Bo Na'yı merak etmiştim. Kapıyı tıklattığımda ses gelmedi. O sırada duyduğum ayak sesleri ile başımı çevirdiğimde, Hyun Dae'nin üzerinin ıslak olduğunu gördüm.

"Sen iyi misin?" Diye sorduğumda. Telaşlanmış gibiydi. "Üzerin neden ıslak?"diye sorup beklediğimde.

"Havuzun ordaydım yani biraz dolaşmak istedim ama sonra ayağım kaydı. Ben de anlamadım ne olduğunu sanırım başım döndü."

Bu bana fazlasıyla saçma gelmiş olsa da başımı sallayıp "Anladım  "deyip Bo Na'nın odasına girecekken,


"Bo Na gitti haberin yok mu?" Diye sormuştu. Ona tekrar bakıp

"Ne demek gitti" dediğimde

"Bilmiyorum bir not bırakmış hizmetçiler farketti. Gitmiş işte bildiğin"

Ona inanmak istemeyerek odasına girip boşluğa bakındım bir süre. Bu gerçek fazla saçma duruyordu. Gitmem diyorsa gitmezdi değil mi? Beni bırakmazdı.

Dolabına ilerlediğimde kıyafetlerinin olmadığını gördüm. Mektubu görmek isteyerek hemen odasından çıkıp mutfağa indim. Ardından çalışanlardan mektubu istediğimde bana getirmişti. Bu mektubun var olması bile beni şaşırtmıştı.

Evin sessiz bir köşesine ilerleyip mektubu açtıktan sonra okumaya başladım.

"Burada kalmamaya karar verdim. Artık kendi hayatımı yaşamak benim için daha iyi olacak üzgünüm.. "  sinirle mektubu elimde buruştururken bunun hala mantıklı olmadığını düşünüyordum. Telefonumu çıkarıp onu ararken dikkatimi koltuğun altında parlayan bir şey çekmişti. Eğilip baktığımda bunun bir küpe olduğunu gördüm ve bu Bo Na ' ya aitti. Onun kulağında bu küpeyi gördüğüme emindim. Küpesini buraya düşürmüş olması buraya geldiğin gösteriyordu. Madem gitmişti küpesi neden  buradaydı?

Kimse görmeden gitmek istese evden hemen çıkardı değil mi ?

Aklım karışırken telefonun titreşimi duymuştum. Biraz daha ilerlediğimde Bo Na'nın telefonunun koltuğun kenarında olduğunu gördüm. Ne yani telefonunu da mı bırakıp gitmişti?

Bu fazlasıyla saçmalıktan ibaret gibi duruyordu. Elime telefonu aldığımda arkamdan ayak seslerinin geldiğini hissettim. Hyun Dae telaşla bana bakarken,

"Bunu mu arıyordun?"diye sorup ona doğru ilerledim. Ardından aklımdakini çekinmeden sordum.

"Bo Na'ya ne yaptın?"

Güldü benimle alay edercesine, ardından

"Onunla neden uğraşayım ki?" Diye sordu.

BLACK (MİN YOONGİ)✔Where stories live. Discover now