BÖLÜM 20 : GİTTİKÇE DİBE Mİ BATIYORUZ?

6.3K 453 81
                                    

Sabah Yoongi'den önce uyanıp onu izlemeye başladım. Aptal gibi sırıtmaktan başka hiçbir şey yapamıyordum. Dün gece ona ait olmuştum ve bundan zerre mutsuz değildim.

Gözlerini aralayan Yoongi ile utanarak başımı boynuna gömdüm. O kadar şeyden sonra utanmayı bilmem tuhaftı. Saçlarıma öpücük koyduğunda geri çekilip ona bakabilmiştim.

"Günaydın, iyi uyudun mu?"Diye sorduğunda aklıma gelen düşüncelere pek engel olamamıştım. Sadece başımı sallamakla yetinirken

"Ateş sönünce biraz üşüdüm ama iyiyim" dedim. Başını sallarken diklenmeye başlamıştı. Onunla birlikte kalktığımızda insanların kumsala gelmeye başladığını gördüm.

"Gitsek iyi olur " gülümseyip başını salladığında eşyalarımızı alıp arabaya doğru ilerledik.

Bugün bu güzel günün sonuna gelerek eve döndük. Yoongi'nin babası ve annem bizi karşılarken Yoongi'nin babası sert bir dille onu yanına çağırırken annem bana sinirli bakışlar atıyordu .

"Sana dedim anne, bana öyle bakmana gerek yok"

"Pekala Bo Na, artık hiçbir koşulda sana karışmayacağım ne yapmak istiyorsan onu yap" diyerek gittiğinde gözlerimi devirerek odama doğru ilerledim. Merdivenleri çıktığımda Hyun Dae'nin odasında durdum. Şu an onun eksikliğini bile yaşıyordum. O olsaydı benimle uğraşıp duracaktı ve ben bundan zevk alacaktım. Bir insana her ne kadar nefret duysanızda sizin hayatınızda yer edinirdi. Derin bir iç çekişle odama girdiğimde burayı özlemediğimi farkederek tebessüm ettim. Camın önünde dışarıyı izlerken açılan kapıyla Yoongi içeri girmişti. Kapıyı kapatıp yanıma gelene kadar onu bekledim. Bedeni yanımda durduğunda ise ellerimi omzuna koyup ona yaklaştım.

"O da bizi anlamış ?"

"Hayır , konu gerçek babamla ilgili. Babamı tehdit etmiş şirket konusunda yani anlayacağın ben yanına gidene kadar bizimle uğraşacak "

Elimi yüzüne yerleştirip diğer elimle elini kavradım.

"Hadi biraz uyuyalım yorgun olmalısın " başını sallayıp yatağıma doğru benimle ilerlerken durup

"Kendi odana bayım. Annem zaten her an tetikte bizi bir de burda basarsa kalp krizinden ölüp gider "

Yoongi bana aldırmayarak kollarını bana sararak yatağa düşmemizi salladı. Ardından hiçbir şey söylemeyerek gözlerini kapattığında hiçbir şey diyemeyerek ona bakmaya devam ettim. Sağ gözünden akmaya başlayan gözyaşıyla kalbimde sızı oluşurken elimi gözyaşına koyup sildim. Bir diğeri sol gözünden süzülürken onu da sildim. Ardından kendimi tutamayarak benimde gözyaşlarım süzülmüştü. Kollarını belime dolayıp başını boynuma koyduğunda elimi saçlarıma götürüp okşamaya başladım. Hıçkırarak ağlamaya başladığında kendimi daha fazla tutamamıştım. Gözyaşlarım durmaksızın süzülüyordu.

Yoongi'nin kalbini iyileştirmek istiyordum ama bunun için ne yapabilirim hiçbir fikrim yoktu..

♤♤

BLACK (MİN YOONGİ)✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora