BÖLÜM 4 : SIRADAN AMA SEN DE GÜZEL

10K 713 208
                                    

Yoongi ile her karşılaşmamızda ona böyle şaşkın şaşkın bakmaktan nefret ediyordum sanki ona karşı ilgim var gibi duruyordu ve bu hiçte hoş değildi. Belki sevgilisi vardı nerden bilebilirdim ki!

Hemen toparlanıp az önceki olay yaşanmamış gibi merdivenleri inerken, Yoongi kolumdan tutup,

"Yardım etsem iyi olur. Düşüp başını falan yararsın sen şimďi"  Diyerek havalı bakışlar eşliğinde koluna girmem için yer açtı, bana laf soktuğu için bundan memnun kalmayarak kolumu koluna geçirdim.

"İyi ama şimdi de düşersem sorumlusu sensin ona göre" deyip tehditkar bir bakış attığım da

"Merak etme bugün sıkça seni kurtarır oldum ben yanındayken sana bir şey olmaz hem bugüne bugün kardeşiz "  deyip gülümsediğinde sahte bir gülüşle,

"Ya tabi.." diye mırıldandım.

Sonunda bahçeye çıkmış ve yerimizi almıştık,annem ve o adam törenlerini yaparken,bakışlarımı onlardan başka her yerde gezdirmeye başlamıştım ta ki Hyun Dae'nin gözlerini dikmiş bana baktığını gördüğümde rahatsız edici bakışları beni korkutuyordu bu yüzden  önüme bakmayı tercih ederek başımı öne eğdim.

Karnımdaki guruldama sesleriyle  acıktığımı farketmiştim bu sıkıcı töreni izlemek yerine gidip bir şeyler yesem daha iyi olucaktı.

Yerimden kalkarken kolumdan tutan Yoongi, "Nereye gidiyorsun?"  diye sordu kulağına doğru eğilip,

"Acıktım. Gidip bir şeyler hazırlayacağım" dedim.

"Önünde yemek varya"  önümdeki yemeklere göz atıp yüzümü buruşturduktan sonra ,

"Adını bile bilmediğim garip bir şey bunlar gidip kendime sandiviç yapacağım hem oturup bu anı izleyemeyeceğim umrumda bile değil geliyor musun?" Diye sordum.

Bir süre bana ve diğerlerine baktıktan sonra başını sallayıp yerinden kalktığında gülümsedim.

Onun kafa dengim olmayacağını düşünmüştüm ama öyle olmamıştı kendimi burada onun sayesinde yalnız hissetmiyor gibiydim.

Birlikte mutfağa girdiğimizde kolumdan tutup,"Burada bu kadar çalışan varken bizim tutupta burada sandiviç yapmamız doğru mu?" Diye sorduğunda gerçekten durumun komik olduğunu düşünmüştüm.

"Bu otel sizin değil mi? Soran olursa sen öyle istedin" cümlemi omuzlarımı kaldırıp indirerek bitirdiğimde dolaba doğru ilerledim.

"Yine de onlara diyebiliriz yapmaları için" diyerek tezgahın diğer tarafına geçtiğin de,

"Benim favorim olan bir sandiviç yapacağım o yüzden benim yapmam daha doğru olur. " Diyedek dolabı açtığım ve içinden peynir , salatalık bir de reçel aldım ardından tezgaha elimdekileri koyduktan sonra, üçgen sandiviç ekmeklerini aldım. Malzemeleri yıkayıp doğrama tahtasında keserken,

"Reçel ne alaka?" Diye sordu.

"Asıl önemli nokta o" deyip gülümsedim ,salatalıkları dilimledikten sonra  sandiviçin içine yerleştirip peşi sıra peynir koyup üzerine kaşık yardımıyla reçel sürdükten sonra, üzerini diğer ekmekle kapatıp Yoongi'ye uzattım.

BLACK (MİN YOONGİ)✔Where stories live. Discover now