BÖLÜM 17 : YOONGİ'NİN BABASI

6.1K 445 194
                                    

Gözlerimi araladığımda ilk olarak yüzüme vuran beyaz ışığı fark ettim ardından başımın yanında öten makineleri. Etrafıma bakındığımda kolumda serum ve koltukta uyuyan annemi görmüştüm. Yerimde diklenmeye çalışırken açılan kapıyla genç bir kız içeri girdi.

"Hareket etmemelisin" dediğinde kim olduğunu merak ederek ona baktım. "Seni yolda ben buldum ve ambulansı çağırdım. Ailene haber verdim ama ameliyatın bitene kadar yanında kalmak istedim. Olanları gördüm, Yoongi'yi alıp götürdüler istersen polislere tanıklık için ifade verebilirim "

"Yoongi .. " sözümü yarıda kesen annemin endişeli sesi olmuştu ismimi söyleyerek yerinden kalkıp

"Şükürler olsun uyandın" diyerek derin bir nefes aldı "Yoongi'yi bulmamız gerek anne"

"Merak etme baban ve tüm polis memurları aramaya koyuldu bile. Kısa zamanda bulacağız. "

Annemin beni teselli çalışmaları pek memnun etmemişti. Bu yatakta elim kolum bağlı beklemek istemiyordum. Yerimde diklenirken annem ve henüz adını bilemediğim kız yatmam konusunda bir sürü şey söylemişti ama ben inatçı Bo Na onları dinlememiştim. Ellerinden kurtularak hastane koridorunda ilerlerken bana doğru gelen polis memurları ve iki genci görmüştüm.

"Senin burada değil yatakta olman gerek noona" diye söylenen siyah saçlı gençle neden herkesin bana bunu deyip durduğunu anlamamıştım. Ah doğru ya yaralanmıştım değil mi? Kimin umrunda!

"Gözümü açtığımdan beri duyduğum tek şey yatmam gerektiği. Sen kimsin bilmiyorum genç adam ama Yoongi eğer benden bahsettiyse ne kadar başıma buyruk olduğumu biliyorsundur. Bu yüzden nefesinizi boşa tüketme!" Diyerek polis memurlarına döndüm tam ağzımı açmak üzereydim ki

"Ben Yoo Jung olanları gördüm ifade vermek istiyorum " diyen kızla ona döndüm. Neden olayların içinde bu kadar çok olmak istiyordu ki ve Yoongi'yi nereden tanıyordu . Bir Tae Yeon vakası daha kaldıramayacaktım.

"Peki ifadenizi almamız için lütfen bizimle karakola kadar gelin "  diyen polisle kıza döndüm.

"Sen neden bize yardım ediyorsun?" Diye sorduğumda az önce bana noona diye hitap eden genç adam onun yanına ilerleyip

"Çünkü ben Yoongi hyungun arkadaşı Jungkook oluyorum. Yoo Jung da benim kız arkadaşım ve Yoo Jung  da size yardımcı olmak istiyorum." diyerek omuzlarını kaldırıp indirdiğinde başımı sallarken

"Demek sen Jungkook'sun " dedim gülümseyip başını sallarken Yoo Jung'a baktım.

"Kusura bakma sert çıktım yapım biraz böyle işte "

BLACK (MİN YOONGİ)✔Where stories live. Discover now