BÖLÜM 22 : BEBEK Mİ?

5.3K 428 142
                                    

Yoongi


Bugün şirkette işler oldukça yoğundu her şeyle tek tek ilgilenip işleri yerine koymuştum. Koltuğumda geri yaslanıp ağıran boynuma masaj yapmaya başladım. Telefonumun melodisi kulaklarıma dolduğunda heyecanla yerimde diklendim. Arayanın Jimin olduğunu gördüğümde üzülmüştüm. Çünkü bugün doğum günümdü ve Bo Na beni hala aramamıştı. Bir şeyler planladığına emindim ve bu yüzden arar diye beklemiştim.

Telefonumu elime alıp açtığımda "Hyung " demişti endişe ile Jimin. "Ne oldu Jimin ?" Diye sorarken yerimde tamamen diklendim.

"Bo Na hala gelmedi. Senin için sürpriz yapacaktık ama bana annenin yanına gittiğine dair mesaj attı. Mesajı atalı 3 saat geçti şu ana kadar gelmiş olması gerekirdi. Belki trafiğe takılmıştır diye düşünerek aramayacaktım ama açıkçası endişe etmeye başladım" Yerimden fırlayıp mantıklı düşünmeye çalıştım "Tamam ben şimdi annemi arayıp orda olup olmadığını öğrenirim." 

"Tamam Hyung " Telefonu kapatıp koltuğumda asılı duran ceketimi alıp hemen harekete geçtim. Bir yandan telefonumla annemi arayacakken açtığım kapıda karşıma Hye Su çıkmıştı. "Yoongi.. "

"Şimdi değil Hye Su" diyerek giderken elimi kavramıştı. Durup ona döndüğümde iyi görünmüyordu. Yüzü bembeyaz olmuş ve biktin görünüyordu "Sen iyi misin?"Diye sormamla düşmesi bir olmuştu.  O sırada telefonum çalarken bir yandan Hye Su 'yu koltuğa doğru taşımaya çalıştım. "Hemen buraya gelin!"Diye bağırıp telefonumu çıkardım. Arayan babamdı ve Bo Na'dan haber almak için bunu açmam gerekiyordu. Cevap verdiğimde

"Yoongi oğlum çok önemli iki misafirim var seni de burda görmek isterim. Biri çok sevgili annen biri ise sevgilin Bo Na" Bo Na'nın orda olduğuna sevinirken elimi kavrayan Hye Su'ya baktım.

"Yoongi sakın gelme bu bir tuzak" Diye bağıran Bo Na'nın sesiyle gözlerim kocaman açılırken telefon suratıma kapanmıştı. Elimi Hye Su'nun elinden çekerken

"Beni bırakma Yoongi iyi değilim ben.
Gitmeden önce en azından bir günümü seninle geçirsem "

Ne demek istediği hakkında bir fikrim yoktu ama Bo Na'nın korkulu sesiyle burada kalıp onu dinleyemezdim

"Hye Su üzgünüm ama bunu yapamam. Seninle çoktan her şey bitti şimdi yıllar sonra karşıma çıkıp bunu benden istemen doğru değil. Şu an Bo Na'nın yanında olmak zorundayım. Çünkü onun bana ihtiyacı var-"

BLACK (MİN YOONGİ)✔Where stories live. Discover now