BÖLÜM 18 : ÖZLEDİM

5.9K 496 103
                                    

Tüm gece Yoongi'yi düşünmekten yine uyuyamamıştım benim için koca üç gün geçmişti ama Yoongi hala ortada yoktu. Kendimi fazlasıyla yorgun hissediyordum onun için endişeleniyordum ve korkuyordum. Her şeyi geride bırakmak isterken hayat sanki bunu yapamazsınız diyordu .

"Bo Na kaç gündür doğru dürüst yemek yemiyorsun lütfen artık bir şeyler ye " annem kaç gündür kapının ardından bunu söyleyip gidiyordu ama ben kendime ceza vererek odamdan çıkmıyordum. Yoongi yanımda yoksa yemeğin hicbir önemi yoktu. Bir kaç gün aç kalsam ölmezdim. Kim bilir Yoongi ne yiyip ne içiyordur. Beni düşünüyor mudur? Benim için endişe ediyor mudur? İyi midir acaba ?

Yine başlamıştım soru nöbetlerine düşündükçe çıldıracak gibi oluyordum ve bunu yapmak istemiyordum.

Eğer o adam Yoongi'nin gerçekten babasıysa ona iyi davranırdı. Peki diyelim ki babası neden ona bunu yapıyordu?

"Bo Na seninle konuşmak istiyorum" annemin ciddi tonlaması ile ciddi bir şeyler konuşacağımızı anlayarak kapıyı açtım. Onu içeri aldığımda yüzünü ekşiterek cama doğru ilerledi.

"En azından camı aç burası çok havasız" diyerek camı araladığında kollarımı göğüs hizamda birleştirip

"Ne oldu?" Diye sordum. Konuya gelmesini istediğimi anlamış olacak ki bana doğru yaklaşıp söze başladı.

"Yoongi'yi seviyor musun?" Bu baya konuya dalmak olmuştu. Teknik olarak onunla kardeş gibi görünüyorduk bu yüzden evet demem doğru olur muydu ?

"Bu da nerden çıktı şimdi?"

"Kaç gündür onun için endişe edip yemek yemiyorsun. Sence de bir şeyler yok mu Bo Na ?"

Bunu bu kadar belli etmemeliydim hata ben de.

"Yok anne saçmalama " Diyerek yatağıma otururken

"Bencede Bo Na bu tam bir saçmalık olur. Kaç gündür ortada yoktun ve sonra Yoongi ile olduğunu öğrendik. Bunun basit bir abi kardeş gezisi olduğunu sanmıyorum. Sana şimdiye kadar hiçbir konuda kızmadım ama eğer böyle bir sey varsa lütfen buna engel ol ve şimdi bu odadan çıkıp yemek ye. Yoksa gerçekten kötü olacak " Diyerek gittiğinde. Beni resmen elim kolum bağlı bırakmıştı . Kime çektiğimi çok iyi anlayabiliyordum ama bu hala onu kabul ettiğim anlamına gelmezdi. Sadece ileriyi düşünürsem şu an durumu bu kadar abartmıyor olarak görünmem gerektiği için odadan çıkıp yemek masasına gidecektim.

Merdivenleri inerken polis memurlarının içeri girdiğini gördüm. Hızlı adımlarla inip yanlarına gittiğimde. Yoongi'nin babası yani  üvey babası memurlara merakla bakıyordu.

BLACK (MİN YOONGİ)✔Where stories live. Discover now