BÖLÜM 9 : YANIMDA KAL

7.3K 573 90
                                    

Duyduğum kelimeler karşısında adeta bedenim kaskatı kesilmişti. Bunlar gerçekten bu dünyada var olan kötü hatta cani insanlardan biriydi.

Yoongi abisinin böyle biri olduğunu bilse onu elleriyle öldürebilirdi tıpkı benim şu an yapmak istediğim gibi. Aklım şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyordu. Beynim adeta durmuş gibiydi geç olmadan bir şeyler yapmam gerekiyordu.

"Bo Na " Yoongi'nin sesiyle düşüncelerimden çıkıp arkamı döndüm.

"Burada dikilmiş ne yapıyorsun?"

"Oh.. şey..ben.."

"Gençler" Hyun Dae'nin sesiyle onlara döndüğümde Tae Yeon da ardında çıktı.

"Siz ikiniz ne yapıyorsunuz orada?"diye soran Yoongi ile merakla diyeceklerini bekledim.

"Tae Yeon babam için bir büyük bir sürpriz düşünüyordu da benden fikir almak istiyordu."

Yoongi miydi o sürpriz ? Hah şuan ikisini de elime alıp güzel bir dövmek istiyordum!

"Anladım neyse gecenin sonuna gelmek üzereyiz misafirlerle ilgilensek iyi olur"

Hyun Dae başını sallayıp Yoongi'nin peşinden giderken gözlerimle Tae Yeon'u yemeye başlamıştım. İlk kez bana bir şey söylemeyerek diğerlerinin peşinden gittiğinde, ben de eş zamanlı olarak odama gittim

Bu duyduklarımı Yoongi ile paylaşmam en doğrusu olurdu en azından düşmanlarını bilmeliydi.

Bundan başka çözüm yolu aklıma gelmiyordu.

**
Herkesin uyumuş olduğunu farketmeme karşın ben uyuyamamıştım. Söyledikleri her söz aklımda dolaşıp duruyordu ve çıkacak gibi değildi.

Biraz olsun hava almak için balkona ilerlediğimde, Hyun Dae'nin içkisini yudumladığını gördüm. Bir anda içimdeki korkusuz kız ortaya çıktığında yanında durdum. Başını kaldırıp bana bakarken yanına oturduktan sonra içki bardağını doldurup kafama diktim.

"Ne o içki içesin mi geldi?"

"Hayır gerçekleri ögrenmek için geldim "

"Hangi gerçeklermiş onlar?"

"Yoongi'den bu kadar mı nefret ediyorsun?"

Alayla gülüp Ne diyorsun sen?" Diye sorduğunda. Ben de aynı şekilde gülüp

"Yok bir şey"deyip içkimi yudumladım.

"Açık konuş kızım benimle! Neyi ima ediyorsun?"

Yüzüne doğru yaklaşıp "Diyorum ki Yoongi'ye zarar vermeye kalkışacak olursan bittin" omzunun üzerinde toz varmışcasına elimle temizler gibi yapıp, gıcık bir bakış attıktan sonra -evet bu benim en sevdiğim hareket- yerimden kalkıp giderken, beni kolumdan yakaladıktan sonra kendine çevirip eliyle boynumu yakaladı. Nefes alma yetim o an işlevini kaybederken acıyla ellerine vurdum. Gerçekten ruh hastasıydı öyle sıkıyordu ki şu an buracıkta ölebilirdim.

"Seni uyarıyorum küçük şeytan eğer işlerime burnunu sokucak olursan seni gerçekten mahvederim. Eğer bildiğin her neyse Yoongi'nin kulağına giderse kendini ölmüş bil" dedikten sonra ellerini çektiğinde öksürüp derin nefesler almaya başladım. Ona öfkeyle bakarken yanımdan kalkıp gitmişti. Pislik herif!

BLACK (MİN YOONGİ)✔Where stories live. Discover now