BÖLÜM 13 : KURBAN MI SUÇLU MU?

6.8K 493 187
                                    

Evin önünde durduğumuzda kemerimi çözerken bakışlarımı Yoongi'ye çevirip "Sence adam dediklerini yapacak mı ?" Diye sorduğumda. O da kemerini çözüp bana baktı.

"Neden bilmiyorum ama o adama güveniyorum ve annem için her şeyi yapmaya hazırım. Hyun dae'yi bitirmekten başka çaremiz yok. "

Saçlarımı geri atıp gözlerimi sıkıca kapatıp bu baş ağrımdan kurtulmaya çalıştım. Hayatımın bu kadar karmaşık olması gerçekten can sıkıcıydı!

"Umarım her şey istediğimiz gider" diyerek arabadan indiğimde. Yoongi de inmiş ve eve doğru ilerlemeye başlamıştık.

Eve girdiğimizde herkes yemek masasındaydı. Tae Yeon yerinden Yoongi'ye gülümseyerek

"Sevgilim ,sonunda geldin"dediğinde kendimi tutmaya çalıştım.

"Kızıma ilgi göstermiyor gibisin Yoongi"diyen kadınla. Tae Yeon'un annesi olduğunu anlamıştım.

"Tae Yeon çok gösteriyor ya " diye mırıldanırken Yoongi bir kaç adım atıp

"Bo Na ile bir kaç işimiz vardı da o yüzden görüşemedik ama bunu elbette telafi ederim. Size afiyet olsun ben biraz odamda olacağım" deyip giderken annem bana bakmıştı.

"Afiyet olsun"deyip hafifçe eğildikten sonra Yoongi'nin peşine takıldım. Yoongi odasına girdiğinde başta tereddüt etsem de kapının kolunu kavrayıp başımı içeri soktuğumda Yoongi tişörtünü çıkarıyordu. Telaşla geri çekilirken kafamı kapıya çarparak inlediğimde Yoongi bana dönmüştü.

"İyi misin? " diye sorarak bana doğru gelirken elimi ona doğru uzatıp

"Ya yaklaşma bana o halde, bir gün senin yüzünden gebereceğim" diyerek başımı ovalarken Yoongi yarı çıplak olduğunu farkederek üzerine bir tişört geçirip yanıma geldi ve giydiği tişört ne renkti dersiniz? Tabi ki siyah!

Vurduğum yere bakarken yayılan parfüm kokusu ile gülümsedim.

"Bir şeyin yok .( diyerek ellerini indirdikten sonra bakışlarını gözlerimi çevirdi) bir şey mi oldu?"

Gözlerine daha fazla bakmayarak başımı kaşıdıktan sonra

"Sadece yanındayım her ne olursa olsun. Bunu bilmeni istedim"

Tebessüm edip saçlarımı okşarken

"İyi geceler " deyip yanından ayrılıyordum ki kolumdan tutup beni kendine çektikten sonra

"Teşekkürler" deyip kollarını bedenime sardı. Kalbim heyecanla çarparken ellerimi ona sarıp yüzümü omzuna gömüp gülümsedim. Tanrım!ona deli gibi aşıktım. Geri çekildiğinde bunu istemesem de yanında ayrılıp odama ilerlemeye başladım.

Hyun Dae'nin çalışma odasının kapısının açık olduğunu gördüğümde içeride oturan Hyun Dae'yi ardı sıra farketmiştim. Elindeki silahı temizlerken gülümseyerek

"Seni öldürmek büyük bir zevk olucak" dediğinde korkuyla gözlerim parlamıştı. O bir şeyler yapmadan biz bir şeyler yapsak iyi olucaktı!

Elindeki silahla birlikte olduğu yerden kalkıp elindeki silahı çekmeceye koyduğunda, geri çekilip hemen odama doğru ilerledim. İçeri girmek üzereydim ki Hyun Dae'nin bana baktığını farkettim. Ellerini cebine koyup yanıma gelirken

BLACK (MİN YOONGİ)✔Where stories live. Discover now