BÖLÜM 19: İLK DOKUNUŞ

6.9K 430 229
                                    

Yeni bir güne daha Yoongi'nin kollarımda uyanmıştım. Dün birlikte herkesten kaçıp yine evimize gelmiştik. Umrumda değildi kimse, huzurlu ve mutluydum . Yoongi gözlerini aralayıp bana baktığında gülümseyip beni kollarının arasında daha çok sarmıştı.

"Bo Na kurtar beni " diye fısıldayan Yoongi'nin sesiyle şaşırmıştım. Yoongi yanımdaydı ya neden onu kurtarma mı istiyordu? Gözlerimi aralayıp geri çekildiğimde karşımda korkunç bir yüz vardı. Kalbim korkuyla çarparken

"Yoongi " Diyerek gözlerimi açtım. Etrafıma bakındığımda sadece boşluktan ibaretti. Korkuyla yerimden kalkıp odamı dolanırken

"Yoongi.." diye mırıldanıp yaşadığım korkulu rüya ile daha fazla gözyaşlarımı tutamayarak ağlamaya başladım. Odanın kapısında beliren Yoongi endişe dolu gözlerle bana doğru geldiğinde kollarımı ona sarıp başımı omzuna yasladım.

"Sevgilim iyi misin?" Diye sorduğunda ona daha sıkı sarılıp

"Kötü bir rüya gördüm Yoongi. Senin kollarında olduğumu sandım ama olduğum kollar başkasınındı korkunç bir yüz belirdi önümde çok korktum "

"Tamam geçti. Ağlama artık " diyerek elini saçlarıma koyup okşamaya başladı. Derin bir iç çekip sakinleştikten sonra geri çekilip gözyaşlarımı sildim.

Yoongi dikkatle bana bakarken bakışlarımı gözlerine sabitledim.

"İyiyim şimdi " başını tamam diyerek sallarken "Şey bize kahvaltı hazırladım " dediğinde şaşkınlığımı gizliyememiştim. "Heol! Bizim karanlıklar prensi bir şeyler biliyormuş " havalı bakışlar eşliğinde hafifçe dudağını ısırdığında yavaşça yutkundum.

Anlaşılan bugün de benim kalbimi durdurmaya falan niyeti vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Anlaşılan bugün de benim kalbimi durdurmaya falan niyeti vardı.

"İnadına mı yapıyorsun?"

"Neyi?" Diye sordu sanki ne yaptığını bilmiyormuş gibi "Birazcık utangaç olmasam sana yapacağımı bilirdim ben de neyse " yemek yemem gerektiği için giderken kolumdan tutarak beni bir anda kendine doğru çekti. Dudaklarımızın arasında sadece santimler varken "Merak ettim şimdi, ne yaparsın acaba ?" Diye sordu. Nefesini dudaklarımda hissederken yutkunarak geri çekildim"Jungkook 'u sana saçma ilaçlar verme konusunda uyarsam iyi olacak. " dediğimde gülüp

BLACK (MİN YOONGİ)✔Where stories live. Discover now