BÖLÜM 25 : MUTLU BİR 'SON' MU?

6.9K 476 178
                                    

"Tanrım ! Bir bebek nasıl olurda beni uyutmaz!"

Bir yandan sıcak beni bunaltırken bir yandan bizim oldukça yaramaz oğlumuz içimde huzursuz bir şekilde hareket ediyordu. Karnım oldukça şişmişti ve artık nefes almakta güçlük çekiyordum. Kaç gündür uyuyamıyordum ve bu beni delirtiyordu . Artık dayanamayarak patladığımda Yoongi'nin mışıl mışıl uyuması sinirlerimi bozmuştu.

Güçlükle doğrulduğumda onu dürtmeye başladım. Ben uyumuyorsam o da uyumayacaktı. Sonuçta tek başıma yapmamıştım.

Yerinde kıpırdanıp bir şeyler mırıldanarak gözlerini araladı. Kendine gelmek için uğraş vererek diklendiğinde gözleri yarı açık bana bakıyordu.

"Uyuma beni sinir ediyorsun"

"Biliyorsun bu hayatta en sevdiğim şey uyu-" 

"Evet evet uyumak !"Diyerek sözünü kestiğimde başını sallayıp gözlerini tamamen araladı.

"Çıldırmak üzereyim sevgilim. Bu velet bana rahat vermiyor. Kaldır beni de dışarı çıkalım "

Yoongi başını sallayarak kalktığında yanıma gelip ellerimden tuttu yataktan kalktıgımda birlikte bahçeye çıktık .

Bahçedeki yatağı kaldırma planımız olsa da sonraları orda durmasına karar vermiştik. Çünkü bana uyuyamadığım zamanlarda yardımcı oluyordu. Yoongi her zaman ki gibi yatağın başlığına yaslandığında yavaşça oturup sırtımı ona yasladım. Bacaklarımı yatağın üzerine yerleştirdiğimde Yoongi saçlarımı okşarken bebeğimize her gece söylediğimiz şarkıyı mırıldanmaya başladı. Ellerimiz karnımın üzerindeyken, bebeğimizin sakinleşmesini umuyordum. Gözlerim ağırlaşırken bir yandan bebeğimin beni anlamasını bekleyerek içimden uyuması gerektiğini söylüyordum. Gözlerimi kapatıp kendimi yavaş yavaş uykuya teslim ederken Yoongi'nin de sesi kesilmişti. Onun da uyumuş olduğuna emindim. Çok geçmeden bebeğimiz sakinleştiğinde sonunda diyerek huzurla kendimi uykuya teslim ettim.

**
Namjoon ve Hae Jung bizi kahvaltıya çağırdığı için sabah hazırlanıp Hae Jung'un evine doğru yol aldık. Yolda cevizli kurabiye yapan dükkan görünce Yoongi 'ye durmasını söyledim. Canım öyle çekmişti ki Yoongi beni kırmayarak hemen gidip aldı. Kurabiyeleri mideme indirirken bir yandan Yoongi'yi de beslemeyi ihmal etmiyordum.

Eve geldiğimiz de aynı anda Jungkook ve Yoo Jung da gelmişti. Kapıda konuşurken yanımıza gelen Jimin ile kadroyu nerdeyse tamamlamak üzereydik.  Kapıyı çadığımızda Hae Jung ve Namjoon bizi karşılamıştı.

Hep birlikte içeri girip koltukta yerlerimizi aldığımızda burnumu ilişen kokularla sabırsızlanmaya başlamıştım. Şu sıralar iştahım felaket derecede artmıştı ve ne yapabilirdim hiçbir fikrim yoktu.

Kapı çaldığında Taehyung da gelmişti ve kadro tamamdı. Sonunda derken Hae Jung masaya davet etmişti. Hep birlikte oturduğumuzda hiçbir şey söylemeyerek yemeğe başladım.

"Hyung, siz neden balayına gitmiyorsunuz?" Taehyung sohbeti bizim üzerimize yönlendirdiğinde. Yoongi ile aynı anda birbirimize baktık .

"Bilmem yani aslında gidebilirmişiz" diyerek ona dönen Yoongi ile "Sanırım pek umursamadığımız için " diyerek ona katıldığımda Jimin ortaya çıkardığı iki bilet ile gülümseyip

BLACK (MİN YOONGİ)✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin