BÖLÜM 24 : HUZURLU KOLLARIN

5.2K 386 57
                                    

Yoongi dudaklarıma uzun ama manidar bir öpücük bıraktığında gözlerimi kapattım. O an olduğumuz yer, insanlar , her şey anlamını yitirmişti. Kulaklarımda sadece kalp atışlarım ses verirken ellerimi Yoongi'nin elleriyle birleştirdim. Geri çekildiğinde alnıma da bir öpücük koyup geri çekildi. Bu büyüden çıkarak insanlara döndüğümüzde gülümsüyordum. Hayatımızı bugün birleştirmiştik bir daha ayrılmamak üzere .

Parmağımdaki yüzüğümle oynarken başım Yoongi'nin yaslanmış bir şekilde koltukta uzanmıştım. Yoongi kırmızı şarabından bir yudum daha alarak kadehi masaya bırakıp kollarını bana sardı. Yüzüğümle uğraşmayı bırakarak ellerimi kollarına yerleştirdim.

"Evlendikdiye mırıldandığımda dudakları kulağıma doğru yaklaşıp

"Evet karıcım" mırıldandı. Kulağıma nefesi sıcak bir etki bırakırken gıdıklanmıştım. Elimi karnıma yerleştirdiğimde Yoongi de elini elimin üzerine koymuştu. Gözlerimi kapatıp dinlenirken

"Eyo" diye bağıran Jimin ile içeri büyük bir ses girmişti. Gözlerimi araladığımda Jimin , Jungkook ve Yoo Jung içeri girmişti. "Kutlama"diyerek elindeki şişeyi gösteren Yoo Jung ile yerimde diklenerek onlara döndüm. Yoongi de aynı şekilde diklenirken "Çoktan şarabımı içmiştim " diye homurdandı.

"Ben içemiyor olsam da siz tadını çıkarın "Diyerek gülümsediğimde "Selam" diyen Namjoonun ardından , Hae Yeon ve Taehyung girmişti. Onlarla henüz iki gün önce Yoongi sayesinde tanışmış olsam da hepsi birbirinden iyi arkadaşlardı. Hae Yeon Namjoon ile koltuğa kurulurken Taehyung Jimin'in yanına oturup gülümsedi.

Jungkook bir kaç bardak daha alıp geldiğinde Jimin elindeki beyaz şarabı patlatarak bardaklara dökmeye başladı. Kadehleri kaldırdıklarında elimi Yoongi'nin kadehine koydum

"Bebeğinize ve mutluluğunuza içelim " Jimin'in peşi sıra "Her birinizin mutluluğuna "Diyerek gülümsedim. Kadehlerimizi tokuşturduğumuzda onlar içerken her birine baktım kısa kısa. Kadehlerini masaya koyduklarında Yoongi geri yaslanırken

"Sen ne zaman evleniyorsun Namjoon?" Diye sordu. Bakışlarımı Namjoon'a çevirdiğimde Hae jung ile kısa bir süre bakışıp "Hae Jung 1 yıl sonra mezun olucak mezun olduktan sonra bu konuyu konuşmaya karar verdik " Yoongi başını sallarken bakışlarımı Jimin'e çevirdim. Mutlu olmasını istediğim nadir insanlardı o . Her koşulda yanımda olmuştu ve geçmişindeki izlere çok üzülüyordum. Bir daha aşık olabilir miydi merak ediyorum doğrusu.

"Tanrım lanet olsun sana Bo Na!" kulaklarıma dolan tanıdık sesle yerimden fırladım. Elindeki bavulla söylene söylene içeri giren Na Eun ile gözlerim kocaman açılmıştı.

"Na Eun-ah!" Başını kaldırıp bana baktığında elindeki bavulu bırakıp adımlarını bana çevirdi.

"Ya pislik!Nasıl olur da evlendiğini bana haber vermezsin acaba? " Diyerek ellerini belime yerleştirdiğinde gülmeme engel olamayarak ona yaklaşıp kollarımın arasına aldım

"Bu düğüne tanıdığım kimseyi çağırmadım üzgünüm" diyerek saçlarını hafifçe karıştırıp geri çekildim.

BLACK (MİN YOONGİ)✔Where stories live. Discover now