About me

7.2K 368 141
                                    

Hey schattekes,

Blijkbaar is er een challenge gaande op wattpad haha, en ben ik nu de volgende die tien dingen over zichzelf moet vertellen. BerberseMarokkaanse thanks voor de tag knapperd.

Let's get started!

-

1. In real life ben ik vele maler anders dan je verwacht.

2. Ik houd van kapsels in elkaar zetten. Krullend of stijl, ik fix wel wat. Vaak word ik dan ook gebruikt als 'de haarstyliste' van de familie haha. Er was een tijd dat ik graag kapster wilde worden, maar kort erna besefte ik me gewoon dat het een hobby van me is.

3. Ik ben een heel direct persoon. Ik zeg makkelijk wat ik van iets of van jou vind, en dat zeg ik dan ook zonder moeite recht in je gezicht. Als jij een jurk bijvoorbeeld mooi vindt, en je vraagt naar mijn mening, zeg ik dan ook echt gewoon dat het kapot lelijk is.

4. Ik heb echt woedeproblemen, niet normaaaaal erg. Ik heb mijn woede vaak niet in de hand waardoor ik helemaal uit het lint ga. Ik heb er geprobeerd met hulp vanaf te komen, maareh tjaaa didn't work.

5. Ik ben meertalig opgevoed ladies. Nederlands, Marokkaans-Arabisch, Berbers, Egyptisch & Frans zijn de talen die ik spreek. En ja, ik ben gewoon volbloed Marokkaans. Is that weird? Haha

6. De meeste vinden me agressief haha. Ik sla heel snel en makkelijk volgens mijn vriendinnen.

7. Ik heb schoenmaat 37 en ben 1.67 meter lang.

8. Ik heb een verborgen liefde voor koken :) I. LOVE. FOOD.

9. Ik hoop ook op een dag een boek te mogen uitgeven, In sha Allah.

10. Ik ben tante van een tweeling en een babyboy.

Nou, dit was het dan! Ik hoop vandaag nog een vervolg te publiceren van Best Mistake. Sorry mensen, ik heb de laatste tijd echt last van een writersblock. (Writersblock = inspiratieloos, je loopt vast)

En bij deze geef ik de beurt door aan mijn beste vriendin nisrine_el_ . Vergeet aub niet een kijkje te nemen naar haar boek genaamd 'Mental Pain'!!!

Best Mistake (VOLTOOID)Where stories live. Discover now