Chapter 64

11.2K 544 161
                                    

Met een rode blos op mijn wangen kijk ik hem aan, en wend ik al gauw mijn blik af. Hij duwt mijn kin zachtjes zijn kant weer op, en drukt daarna liefdevol zijn lippen op die van mij. In een snelle beweging word ik opgetild, en vervoerd naar het bed. Ik laat me voorzichtig zakken op mijn rug, en kijk Saif verlegen glimlachend aan.

Vervolgens drukte hij mijn lippen weer op die van mij, en weigerde hij me nog los te laten voor de rest van de nacht.

Huwelijksreis.

Malediven.

Geschrokken slaak ik een gilletje als ik in een snelle beweging wordt opgetild, waarna ik direct een hand op mijn mond voel die het geluid dempt. 'Gehoorbeschadiging jij,' lacht Saif, terwijl hij stappen naar de zee zet. Pruilend kijk ik hem aan, en voel ik vervolgens mijn ogen groot worden als ik me besef waar hij naartoe gaat. 'Nee, wacht! Ik heb mijn jurkje nog aan!' gil ik opnieuw, net voordat hij me het water in wil gooien.

Met heel veel moeite houd ik mijn jurkje omhoog, zodat het het water niet raakt. Hij schudt lachend met zijn hoofd en houdt me vervolgens in een andere positie vast zodat ik ineens recht zit met mijn benen geklemd om zijn middel. 'Doe nu maar uit dan.' Hij kijkt me grijnzend aan. Ik knipper een aantal keer met mijn ogen, en kijk even verlegen weg.

'Kun je niet even een paar grote stappen naar achter zetten, en mij even op het zand het laten uittrekken?' 'Nee.' Eigenwijs schudt hij zijn hoofd. 'En trouwens, schaam jij je nou voor me?' vraagt hij, terwijl hij me onderzoekend aankijkt. 'Nee?' Ik kijk hem zogenaamd vreemd aan.

Ik loog. Ik schaam me nog erger dan voorheen. Met de huwelijksnacht liet ik het allemaal maar op me afgaan, maar ik ben er nog niet echt helemaal gewend aan. Hij kijkt me nog even onderzoekend aan, en trekt ineens mijn jurkje over mijn hoofd. 'Saif!' lach ik zachtjes. Hij zet een aantal stappen naar achter, kijkt even achterom, en gooit dan mijn jurkje op het zand terwijl hij nog steeds in het water staat. Daarna loopt hij weer verder de zee in, tot het water tot zijn middel komt. En Saif is ongelofelijk lang, dus moet je je even voorstellen hoe hoog het water wel niet moet zijn.

'Oh wauw. Ik wist niet welke kleur je zou aantrekken, we machten wel, mhm,' grijnst hij, doelend naar mijn bikini die heel toevallig dezelfde kleur heeft als zijn zwembroek. Ze zijn allebei rood namelijk. Ik klem mijn benen grinnikend beter om zijn middel heen, en kijk vervolgens snel om me heen. 'Ik kan nog steeds niet geloven dat je zowat het hele strand van dit eilandje hebt afgehuurd, voor ons twee.' Ik streel door zijn haar heen. Hij glimlacht even.

'Ik kan het niet hebben dat andere mannen naar mijn vrouwtje staren, en trouwens, wilde dat jij ook gewoon je gemak kom gaan.' Ik glimlach breed, en druk vervolgens mijn lippen op die van hem. Hij beantwoordt mijn kus, en laat dan zijn handen die onder mijn onderbenen zitten, naar boven glijden. Hij knijpt kort in mijn kont, waardoor ik mezelf strakker tegen hem aantrek. Hij onderbreekt de kus, en verplaatst dan zijn mond naar mijn oor.

'Succes met trappelen.'

Vanuit het niets laat hij me los, waardoor ik geschrokken een gil slaak. Ik val met een harde klap in het water, en kom hoestend weer boven water. Bibberend van de kou loop ik als een idioot te trappelen met mijn benen, zodat mijn hoofd boven water blijft. Ik kijk Saif dodelijk aan als hij helemaal stuk gaat van het lachen, en weiger me aan hem vast te houden als hij zijn armen naar me uitstrekt. Ik neem dit keer zelf een duik in het water, en kom dan een heel stuk verderop weer naar boven.

Best Mistake (VOLTOOID)Where stories live. Discover now