004

3.2K 345 134
                                    

ЧонгКук спеше спокойно и блажено, радвайки се вътрешно на съня си, докато някой не реши да го събуди.

Джимин бе станал от поне час, и тъй като бе любопитно коте, а нямаше кой да го занимава с игрички, реши да събуди приятеля си.А и Техьонг бе заключил вратата, страхуваше се котетата да не строшат още нещо, което пречеше на изследването му.

Джимин вътрешно бе лудо и палаво коте, щом станеше въпрос за ЧонгКук.Затова реши да го събуди по начин, който нямаше да се забрави в следващите 10 години.

Облиза устнички и тихо се покатери върху леглото на ЧонгКук.Премести се до главата му, взирайки в спокойното му лице с ехидна усмивка.

Обърна се и намести дупето си върху лицето му, търкайки го леко, а опашката му започна да прави въртеливи движения по брадичката.

ЧонгКук се събуди рязко, усещайки задните части на котката на лицето си.

Побърза да го избута, докато търкаше съненото си лице с чаршафа, а Джимин му се присмиваше сладко острани.

-Ах ти, малък космат задник! - Кук изсъска и замери приятеля си с чаршафа, в този момент вратата отваряйки се.

Техьонг се показа в цялата си прелест, а под прелест разбирайте, рошава коса и бяла риза, чиято половина беше запасана в боксерките.

Бузките на Джимин придобиха розов цвят, карайки го да погледне настрани.

А Кук преглътна шумно, чудейки се дали няма начин доброволно да напъха лицето си под задника на стопанина си.

-Виждам, че сте станали.Отидете и се измийте, чакам ви долу за закуска.И без глупости, Джимин!

Техьонг се скри зад стените, а Джимин се почеса нервно по темето.

ЧонгКук се изправи и излезе от стаята, бързайки да отиде в банята, за да облекчи нуждите си.Джимин го последва послушно, но когато вратата се затръшна под носа му, котето се намръщи и скръсти ръце, чакайки да чуе водата, за да наруши личното пространство на котката вътре.

След 2 мъчителни минути, двата хибрида се намирха над мивката, миейки зъбите си с четките, които Техьонг им бе предоставил.

Облякоха и дрехите, които биваха прилежно сгънати на две купчинки и на тях бяха оставени каишките на котетата.Джимин вече излизаше от банята, а ЧонгКук все още слагаше каишката си.

Obey me, Senpai. ❝⚜️❞Where stories live. Discover now