029

1.7K 173 60
                                    

След 10 минути, бе ред на Чонгкук.

Малката и слаба китка на момичето се увиваше около члена на хибрида и движеше плавно нагоре-надолу.

Езикът и устните й обвиваха плътно масивното парче месо, а лицето й издаваше колко задоволена бе.По дяволите!

На Чонгкук му идеше да й се изсмее, но се сдържа.Бе измислил този план, за да я изгонят, а и тъкмо щяха да изпитат удоволствие.Така и така не бяха го получавали от доста време.

Но сега, след като виждаше колко жадно за плът бе това момиче, чак се отвращаваше.Знаеше, че Техьонг не би се чукал с нея още на първия ден от "връзката" им, не бе такъв задник.А тя явно си падаше извратенячка, чиято главна цел е точно това.

Чонгкук извърна глава към Джимин.

Джимин бе затворил очи, изпънал глава назад и търкащ бързо члена си с ръка.Наслаждаваше се на тихите мрънкания и стонове на приятеля си и имаше чувството, че още няколко минути и ще свърши.

Чонгкук се пресегна и удари свъсем леко шамарче по лявата буза на Джимин, карайки го да отвори очи и да го погледне.Секунда по-късно, двамата разбиха устните си в жадна целувка.

Момичето им хвърли бегъл поглед.Плясна ръката на Джимин и продължи да търка члена му вместо него, докато все още лижеше този на Чонгкук.

Двамата продължаваха да се целуват.Отстрани, ясно се виждаше как езиците им се преплитат един в друг, как устните им се галят взаимно и оставят малки пътечки лига да се стекат по брадичките им.

Чонгкук се отдели и се подсмихна, поглеждайки зачервения Джимин.

-Ще свършиш прекалено бързо, ако продължаваш така, сладкиш.

Чонгкук върна вниманието си към момичето и преплете пръсти в косата й.Опъна я рязко назад, като отдели устните й от члена си и остави жалният й стон да изпълни помещението.

Изправи я и дърпайки я за ръката, повали тялото й на леглото, като Юнджи инстинктивно се обърна по гръб.

Двете момчета се покатериха на леглото и докато Джимин се наведе да я целуне, Чонгкук свали роклята и с едно дърпане.Боже, ама тя наистина много искаше да бъде изчукана.

Чонгкук реши да си поиграе малко и след като свали наполовина дантелените й бикини, скри пръстите си между клитора й.

Obey me, Senpai. ❝⚜️❞Where stories live. Discover now