014

3.7K 324 223
                                    

Техьонг повдигна горната част на тялото си и докато търкаше члена на Кук, сля устни с тези на Джимин.

Белокосото хибридче стоеше кротко, стенейки тихо и наслаждавайки се на ту грубите, ту на милите докосвания на стопанина си.

Стоновете на удоволствие се изнизнаваха като на герданче от устата му, карайки пухкавите, червени и големи устни да треперят.

Мускулите му ту се стягаха, ту се отпускаха, принуждавайки цялото тяло на Кук да се тресе и гърчи като на червей.

От време на време Техьонг прокарваше езика си по цялата дължина, която не бе малко, докарвайки му повече екстаз и приятни вълни.

Престрашаваше се да поглежда към Джимин понякога, който от своя страна стоеше с разкрачени крака, докосваше леко и дразнещо приятелчето си и се целуваше страстно с Техьонг.

Кук задържа погледа си върху тях.

Джимин стоеше с разкрачени крака, откривайки идеална гледка към члена и входа си.Стегнатите му бедра потрепваха от време на време, карайки топките му да се мятат леко наляво-надясно.

Набъбналите му зърна бяха ярко червени, показваха нивото на възбуда.

Мокрите, лигави устни се притискаха към тези на Техьог, сякаш бяха​ най-екзотичния шоколад на света, езиците им се преплитаха като змии, наслаждавайки устата на другия допълнително.

ЧонгКук не издържа и изстена силно.

Действията на Техьонг го влудяваха, но гледайки картинката, развиваща се до него, имаше чувството, че на момента спермата му ще покрие ръката на Те.

Техьонг най-накрая реши да вземе нещата в свои ръце.

Остави члена на Кук намира и обхващайки бедрото му със силна захватка, го издърпа във ваната.

-Кучешката, ЧонгКук.

Куки като послушно котенце се завъртя на коленете си и зае желаната позиция. Липсата на тръпки по кожата му си каза думата, затова белокоското обхвана члена си и започна да търка грубо и бързо.

Техьонг стовари плесницата си няколки пъти върху снежно бялото дупе на Кук, карайки го да стене курвенски.

Obey me, Senpai. ❝⚜️❞Where stories live. Discover now