023

1.3K 176 59
                                    

>>A few days later<<

Техьонг тъкмо се прибираше от работа.Днес работния му ден бе доста по-лек от обикновено, което го радваше.Пред последните дни хората бяха решили да идват по-често в кафенето и това, че сервитьорите бяха само двама не му харесваше.

Е, другото момче почти не се броеше за сервитьор, тъй като бе доста флегматично и Техьонг поемаше повечето от клиентите за деня.Шефа все още държеше другия, само защото му бе симпатичен на вид.

А днес съдбата явно бе на страната на Техьонг.След по-малко от час отново имаше среща с Юнджи и днес смяташе да я поразпита дали си има на идея от митични създания, защото запознанството между нея и двата хибрида, което обмисляше да направи, щеше да бъде неприятно иначе.

Те отвори вратата на къщата си и влезе, бързо събувайки обувките си.Остави чантата на малкия шкаф и закачи горнището си на закачалката.

Тъй като на долния етаж отново не се чуваха никакви шумове, предвещаващи че има жива душа, Те започна да изкачва стълбите, запътвайки се към стаята на двете котки.

Когато отвори вратата, за негов късмет този път бяха будни и стояха на земята, играейки на някаква непозната за Техьонг игра.

-Вие двамата. - Джимин и Чонгкук повдигнаха глави, поглеждайки стопанина си въпросително. - След около час излизам.Имам среща с един човек, с който по-късно искам да ви запозная, така че се оправете и бъдете послушни.Ясно?

Джимин кимна, а Чонгкук върна вниманието си върху листа хартия в краката си.

Те въздъхна и излезе от стаята, по най-бързия начин запътвайки се към банята.

****

-Юнджи!

Те се усмихна широко, виждайки леко притичващото към него чернокосо момиче.Щом се приближи, Те я прегърна, притискайки я към себе си и целуна челото й.

Юнджи се изкиска и повдигна глава, поглеждайки приятеля си в очите.

-Липсваше ми, Техьонг..

-И ти на мен, сладкиш.~

Те потупа главата й, отделяйки се и хващайки малката й, топла ръка.Двамата тръгнаха бавно напред.

Вървяха в мълчание и се радваха на присъствието на другия.Особено Техьонг.Толкова много се радваше, когато бе около това момиче.

Obey me, Senpai. ❝⚜️❞Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ