011

3.4K 356 138
                                    

Опитваше се да сдържа емоциите си, които в момента бяха неестествено много на едно място.

Представяше си как мускулите му ще се стегнат, как крайниците му ще се задвижат сами и ще налети на крехкото тяло на котето.

А точно това той не искаше да прави.

Вече бе наплашил ЧонгКук веднъж заради секса, който беше приложил над Джимин, не искаше да го кара да се чувства неудобно.

Да се чувства така, сякаш се чука с хищник.

Шанса, с който можеше да покаже, че можеше да бъде нежен, да обсипва с ласки, и да покаже, че не бе толкова лош.Или поне той така си мислеше.

Те сведе глава, търсейки каишките с очи.Хареса си местенце и започна да прокарва пръста си по ръба на колана, като докосваше и кожата на хибрида.

ЧонгКук хапеше нервено и възбудено устната си, следеше движенията на татенцето си.

Знаеше, че сегашната ласка бе за заблуда.Да го накара да се отпусне, да го възбуди до максимална степен и да се отдаде напълно на предстоящото наказание.

Но, мамка му, толкова му бе трудно да се възпротиви.

Техьонг вече бе стигнал до устните на Куки и в момента галеше долната му с пръста си.Кук изхленчи и доброволно изплези езичето си, облизвайки старателно.

Това му действие накара Техьонг да усети дънките си по-стегнати от нужното.

Дръпна ръката си и грубо сля устните им в целувка.Езиците им заиграха техен си страстен танц, лигавите устни лъщяха и се галеха една с друга, а телата им правеха уникално сцепление.

Татенцето вдигна котето с мускулестите си ръце и тръгна към спалнята си.Целта, която си бе поставил, вече я нямаше.А и си личеше, че ЧонгКук просто иска груб и яростен секс.

Щом стигна, Те се увери, че вратата е заключена, нищо, че нямаше кой да влезе, и тръшна възлюбения си на леглото.Покатери се отгоре му и отново започна да го обсипва с целувки.

Ръцете му зашариха по почти голото тяло на ЧонгКук, опитвайки се да махне коланите в долната част.Кук видя, че Техьонг бе повече от възбуден, за да разкара каишките, затова го бутна и на колене започна са откопчава всяко копче.

Техьонг лежеше, наблюдаваше стриктно движенията на ЧонгКук и чакаше момента, в който члена му щеше да се покаже на бял свят.Изпитваше неутолимо желание да го налапа и облизва, така сякаш ядеше сиропирана близалка.

Obey me, Senpai. ❝⚜️❞Where stories live. Discover now