025

1.2K 160 38
                                    

>>The next day<<

Техьонг се бе изпънал мързеливо на дивана и гледаше някакво предаване.Говореха за различните видове наркотици и как влият на човека и Те бе някак приятно заинтересован.

Нямаше особено голяма избор, все трябваше да прави нещо докато чакаше Юнджи да дойде.

Все още се чувстваше объркан от вчера.Не знаеше какво се бе случило и след малко Юнджи щеше да му обясни.Просто се надяваше да не е нещо лошо или той да не е виновен за внезапното и тръгване.

Бе говорил отново с Кук и Джимин за това на вечеря снощи, но те му казаха същото, както по-рано.Не знам.

Скоро на вратата се почука и тъй като Те знаеше, че няма кой друг да е освен приятелката му, стана и отвори бързо вратата.

И пред него се показа Юнджи в цялата си прелест.Носеше дълъг, дънкен гащеризон, черна тениска, а катранената й коса бе вързана на висока опашка.Боже, толкова сладка картинка.

-Боже, толкова си хубава, Юнджи!

Те се усмихна и разпери ръце, прегръщайки радостното момиче.

-Винаги за теб, ТеТе!~

-Хей, защо си тръгна така вчера?Остави ме сам от нищото..

-Съжалявам Те..исках да пия вода, но се олях цялата и трябваше да се прибера. - момичето боцна нослето на нацупеното си гадже.Естествено, че нямаше да издаде онези мръсни гадинки.

Техьонг се засмя и я вдигна, отивайки в хола и оставяйки я в скута си.Изведнъж заряза предаването и се остави на топлите и меки устни на Юнджи, които целуваха ту неговите, ту врата му.

Тихи мъркания се откъсваха от устните му и галеха ушите на Юнджи.Това момиче бе нереално.

Чернокоската захапа игриво врата му и се изкиска, гледайки озъбения Те, който леко съскаше.

-Ах тии.

Засмя се и прегърна силно Юнджи, поваляйки я на дивана.Двамата останаха така на дивана дълго време след това, гледайки предаването и от време на време разменяйки си по някоя друга детинска целувка.

А през това време Джимин и Кук ги гледаха от кухнята с презрение.

Бяха слезли да обядват от снощния рамен, който бе уникално вкусен, но внезапно им се стори отвратителен, щом видяха двамата влюбени на дивана.

Obey me, Senpai. ❝⚜️❞Where stories live. Discover now