017

2.3K 288 211
                                    

Техьонг отвори вратата на колата на приятеля си и се настани на шофьорското място.

В колата бе хладно и допирането на костюма до студената кожена тапицерия накара тялото му да се разтрепери.Но бързо чувството на некомфорт бе разкарано и Те запали двигателя, потегляйки.

Мястото, от което трябваше да вземе младото момиче, което щеше да определи един от най-важните моменти в живота му, не бе особено далеч, затова Те си позволи да кара доста по-бавно, за да успокои малко ритъма на сърцето си.

Притесняваше се, и си личеше.

За пръв път в живота му му предстоеше толкова важна среща и то с нежния пол.

Не знаеше какво да очаква.Можеше момичето да бъде с рокля, или пък не особено елегантно облечена, с накъдрена или права коса, спускаща се по гърба и.Можеше да бъде някое всеядно момиче, обичащо да си похапва обилно сладко и прилепналата рокля да описва всяка една гънка и Техьонг искрено се надяваше да не е така.

Не след дълго достигна до желаната дестинация и излезе леко и елегантно от колата на приятеля си.Заключи я, подсигурявайки се като дръпна няколко пъти дръжката на вратата и заобиколи, тръгвайки към входа на сградата, която се оказа ресторант.

Отпред го чакаше момиче, не особено възрастно и високо, облечено с прости черни дънки и бяла, запасана риза.На баджа и пишеше име, но Техьонг дори не си направи труда да го прочете, знаейки че най-вероятно няма да му потрябва никъде.

Каза името си и непознатата му даде листче с номера на масата, на която се предполагаше, че трябва да го чака момичето, с която имаше среща.

Тръгна бавно напред, оглеждайки се внимателно във всички посоки почти незабележимо.

За първи път влизаше в този ресторант, или като цяло в толкова изискано и скъпо място, за това не искаше да се изложи.Особено след като тази среща с Юнджи можеше да определи бъдещата му професия и живот.

В далечината Те забеляза картонче с цифри 25, което значеше, че трябва да се мушне между масите.

Там го чакаше момичето от кафенето, носеше прилепнала, червена рокля, срязана малко над бюста.Черната и коса беше перфектно изправена и закриваше почти нацяло голите и рамене.Не носеше силен грим, но ярко червеното червило караше устните и да изглеждат наистина привлекателни.

Obey me, Senpai. ❝⚜️❞Where stories live. Discover now