015

2.7K 314 163
                                    

ЧонгКук крачеше нервно из стаята, опитвайки се да игнорира звуците от съседата стая.

И не, това не бе секс, в който той не участваше.

Джимин се молеше и мяукаше на Техьонг да го изведе на вечеря.И това страшно много лазеше по нервите на Кук.

Бяха минали няколко дни от тройката, която правиха в банята, и оттогава Джимин бе залепен за стопанина си като дъвка.Ходеше навсякъде с него.Помагаше му да готви, да чисти, оправяше му чантата за работа, искаше да спи при него, но Кук не му позволяваше последното.

Оправдаваше се с това, че ще бъде самотен през нощта, а истината бе, че ревността го бе заляла като цунами.Но той не искаше да си признае.

Така е, ревнуваше Техьонг от Джимин.

Дразнеше се, че не той бе този, който получаваше ласките, този, който се навърта около Те и този, който се търка в него сега.

Но не искаше да си признае.Егото над всичко.

Когато Кук чу поредното мъркане от съседната стая не издържа и по най-бързия начин изхвърча към кухнята.Коремът му къркореше от глад и гняв и момчето използва момента, за да се разкара от помещението.

Подпря се на плота и наведе глава.Вдиша и издиша дълбоко няколко пъти, опитвайки се да успокои ритъма на сърцето си, което сякаш всеки момент щеше да изскочи и да падне на плота.

Думкаше, блъскаше, бунтуваше се в гърдите му, не можеше да остави нещата така.Но ЧонгКук не искаше да го слуша, не му се занимаваше.Не искаше да си хаби допълнително нервите.

Но ето че ушичките на чернокоското чуха едва доловим стон от страна на другия хибрид и чашата на малчото преля.Посегна към ножа в поставката и бързо и рязко поряза ръката си по дължината.

Ето че нещата се объркаха.

Викът му се разнесе из цялата стая и отвът, карайки всичко да замлъкне, сякаш бе гробище.Кръвта течеше по бялата му кожа, капеше на пода и цапаше, сълзите от очите на Кук падаха до тях и ги размазваха.

Ножът бе в другата му ръка и металът лъщеше, сякаш искаше да бъде забелязан първи.

А Те и Чим тичаха надолу по стълбите.

Влязоха рязко в стаята и от плашещата гледка, Джимин изпищя и се залепи за Техьонг.Но той от своя страна го избута грубо и побърза да се приближи до Кук и да огледа ръката му.

Obey me, Senpai. ❝⚜️❞Where stories live. Discover now