Hoofdstuk 12

51 5 0
                                    

Pov Daylon

Als school eindelijk gedaan is sta ik op en verlaat de klas. 'Moet je achter je broertjes gaan?' Vraagt Kay als hij naast me begint te stappen. 'Ja ik heb het hun beloofd' zeg ik en kijk hem kort aan.

'Vind je het niet erg als ik even kort mee stap?' Vraagt hij vervolgens en ik schud mijn hoofd. 'Je mag ook mee naar mijn huis' stel ik glimlachend voor en hij geeft me een zwak glimlachje terug.

'Day' hoor ik al van in de verte en we versnellen onze pas. 'Hee kleintjes' zeg ik en Max grijpt meteen mijn hand terwijl Tim de hand van Kay neemt.

We praten over hoe hun dag was en algauw komen we bij mijn thuis aan. 'Dankje om ze op te halen' mompelt mam die de keuken komt uitgesloft. 'Je ziet er ziek uit' zeg ik en kijk haar vragend aan.

'Ja ik voel me niet zo goed' zegt ze dan en moet hoesten. 'Ik maak het eten klaar en ga terug slapen' zegt ze en verdwijnt de keuken weer in.

We gaan met zen alle de woonkamer in. 'Ga maar boven spelen hoor' zeg ik als Tim en Max nog steeds bij ons zitten, meestal gaan ze meteen naar boven.

'Ik wil bij jou blijven' zegt Max dan en Tim knikt. 'Ben je nog een beetje bang?' Vraagt Kay zacht en traag knikt hij.

Ik trek hem op mijn schoot. 'Max je hoeft echt niet meer bang te zijn, mam, ik, Tim en Kay houden je goed in het oog' zeg ik en zuchtend knikt hij.

'Kom' zegt Tim en steekt zijn hand uit. Uiteindelijk neemt hij zijn hand aan en gaan ze naar boven. 'Playstation?' Vraag ik en hij knikt. Ik start alles op en het volgende uur waren we hier de hele tijd te vinden.

Na het avond eten was Kay weggegaan en heb in nog wat huiswerk gemaakt. Vervolgens was het tijd om te slapen en zoals gisteren wouden ze beide bij mij slapen.

Ik sla een arm om hun heen en dommel al snel in slaap.

Forgive Me (Voltooid)Where stories live. Discover now