Hoofdstuk 25

40 5 1
                                    

Pov Jordan

'Dat mag ik niet zeggen' lieg ik en hij kijkt me begrijpend aan. 'Wat ga je daarna doen?' vraagt hij. 'Mijn leven proberen op orde te krijgen' zeg ik en ik weet dat het moeilijk zal worden. Ik moet mijn beste vriend vermoorden, en wat met Kay dan? En zijn moeder en broertjes dan?

En wat als het uitkomt dat ik het was? Het is nu ook weer niet dat ik in de gevangenis wil maar het zou ook mijn verdiende loon zijn. 'Doe je iets vandaag?' vraag ik zonder hem aan te kijken, ik moet moeite doen om de trilling te verbergen. 'Niet echt, ik ga gewoon iets met mijn broertjes doen, waarom misschien?' vraagt hij en ik knipper een aantal keer met mijn ogen.

'Zomaar' zeg ik voor ik geslikt heb. Ik weet niet of ik dit kan doen. 'Ik moet naar huis gaan' zegt hij als hij het uur gezien heeft. 'Tot morgen' zegt hij en kijkt me glimlachend aan. 'Tot morgen' zeg ik terug en als hij weg is rolt er een traan over mijn wang. Ik kan dit echt niet doen, ik kan mijn beste vriend niet vermoorden. Iedereen zal mij haten, ik ga nooit vergeven worden en ik zou het mezelf ook niet kunnen vergeven.

Ik besluit ook maar om naar huis te gaan. Als ik thuis ben gooi ik de deur heel hard dicht, hij mag best weten dat ik het helemaal niet met hem eens ben. 'Je hebt het nog altijd niet gedaan, komt er nog wat van of moet ik je een nieuwe opdracht geven?' zegt hij boos en ik kijk hem meteen aan. 'Ja ik wil een andere opdracht' zeg ik en hij kijkt me grijnzend aan. 'Vermoord Kay' zegt hij dan en mijn mond valt open. Ik wil hem dat niet aandoen en ik weet ook dat Daylon dit niet aan zal kunnen.

'Je bent een harteloze klootzak' roep ik en zijn vuist komt op mijn kaak terecht maar ik laat het niet toe dat hij mij in pijn ziet. 'Je hebt nog de keuze zoon en als je geen keuze kunt maken zal ik ze allebei vermoorden' zegt hij en ik kijk hem kwaad aan. 'Jij raakt ze met geen vinger aan' sis ik. 'Moet jij maar eens opletten, je hebt nog tot morgen' zegt hij en boos ren ik naar mijn kamer.

Wat moet ik nu doen? Gefrustreerd leg ik mijn hoofd in mijn handen.

Forgive Me (Voltooid)Where stories live. Discover now