HİRAERTH BÖLÜM:17

3.5K 100 30
                                    

Beymel'e ait kahverengi kitaplığın içerisindeki çoğu defteri ve kitabı gözden geçirmemize rağmen, Hiraerth'e dair herhangi bir bilgiye rastlamamıştık. Beymel'in günlük tutma gibi bir özelliği olmadığı için burada neler yaşadığına dair bir bilgi de yoktu. Değindiği tek nokta siyahi teninin burada çok dikkat çektiği ve ten rengini değiştirdiğiydi.

"Aslında sizde ten renginizi değiştirseniz fena olmaz. " dedi Christopher, elindeki kitabı kitaplığa geri bırakarak.

"Neden? " diye sordu Alex, iğrenir gibi bir sesle. Karşımızdaki beyaz duvarda asılı olan büyük aynadan yansımasına baktı ve gözleri vücudunda dolaştı. Beğenir gibi bir ifadeyle kendini ve beni baştan aşağı süzdü. "Bence mükemmeliz. " dedi bana göz kırparak.

"Dikkat çekiyorsunuz vampirlerin arasında. " dedi ve gözleri bir süre bende kaldı. "Buradakiler soluk beyaz ve siz kömür karasısınız. Arap olarak dönüşen vampirler de vardı ve hepsi soluk beyaz oldu. Sizin neden böyle kaldığınızı bir çoğunun sorgulaması muhtemelen olacak bir durum olur. "

"Daha iyi değil mi?" dedi Alex ama Christopher hala bana bakıyordu. "Farklı olduğumuzu düşündükleri için bizi kabullenmeleri daha kolay olmaz mı? " diye sordu Alex ama sorusuna bir yanıt alamadı. Christopher, pür dikkat beni incelerken kafasında birşeyler planladığı belli oluyordu.

"Buldum. " dedi sonunda. "Beyritte ten rengini değiştirirse Shira'ya benzerliğiyle herkes Shira olduğunu düşünecek. Ve istediğiniz bilgilere daha kolay ulaşabileceksiniz. " diye devam ettiğinde düşüncesini doğruluğundan emin gibi başını salladı iki kere.

"Peki senin bundan çıkarın ne olacak? " diye sordu Alex şüpheyle. Keskin gözleri Christopher'ın tepkilerini incelemeye başlamıştı. Christopher'in yüzünde yakalandığını belli eden bir yüz ifadesi oluştu.

"Shira'nın himayesinde olan çok fazla vampir var ve uzun zamandır Shira'yı aralarında göremiyorlar. Shira acımasız bir kaltak olsa da sevenleri oldukça fazla. Beymel'i Shira gibi gösterirsek kimse onun varlığını da sorgulamamış olacak." dedi ve omuz silkerek devam etti. "Bende eski konumumu güçlendirmiş olacağım. Shira'nın yokluğunda birçok vampir yasaları çiğnedi ve beni pek taktıkları söylenemez. " dediğinde bu konunun canını sıktığı belli oluyordu.

"Yasalar? " dedi sorarcasına Alex.

"İzinleri olmadan insanları vampirlere dönüştürmek, kurt adam ya da kadınlarla beraber olmak, gözler önünde insanlara saldırmak... " dedi Christopher. "Bunlar üç temel yasamız, yasağımız..." diye ekledi.

"Yasalarınızı çiğneyenlere ne yapıyorsunuz? " diye sordum.

"İnfaz. " dedi soğuk kanlılıkla.

Bir süre daha yasalar ve yasaklar hakkında konuştuktan sonra Beymel'in odasından çıktık ve Christopher'ın bizi ilk getirdiği  odaya geri döndük. Christopher, bize kanla dolu içki şişelerinden yeniden ikram etti ve insanlara ait değişik tatlara ait kanı yeniden içtim. Kanın tadı biraz bayat gibiydi ve Sigori'deki hayvanların kanına kıyasla daha tatsızdı.

"Shira'nın tıpkı sizin gibi olduğunu söylediniz? " dedi Christopher,  sorar gibi. Kafasında yine bir şeyler düşündüğü anlaşılıyordu ve ben bunun benim kafamdakilerle aynı olduğunu hissediyordum.

"Evet." dedim cam tabutun içindeki beyaz tenli kadını izlerken. Üzerindeki  ipek beyaz geceliğin göğüs kısmında birkaç damla kan lekesi vardı. "Ten rengini değiştirmiş. " diye devam ettim, Beymel'i incelerken. "Yüz hatları aynı. Yalnızca teni beyazlamış ve saçları. "

Vampir Yasaları 1- Hiraerth | TamamlandıWhere stories live. Discover now