T H R E E

8.9K 377 0
                                    

Seběhla jsem po schodech dolů do kuchyně, kde by už měly být krabice s našimi věcmi. Prohrabovala jsem se věcmi z bývalého domu a hledala moje oblečení. Potřebovala jsem najít svoje nejnovější plavky, musím udělat dojem.
Konečně jsem je našla a trochu mě to překvapilo, trvalo mi to jen 5 minut. Takže novej rekord!
Vyběhla jsem schody a vletěla do koupelny, zavřela jsem za sebou dveře a oblékla jsem se do plavek. Fakt hodně se mi líbily a byla jsem šťastná že se mi podařilo je sehnat. Kvůli nim jsem půl dne lítala po NY abych je našla. Nakonec jsem je sehnala ještě před dovolenou, za což jsem byla ráda, protože mi Soff všechny plavky rozstříhala na oblečení pro barbie.
Myslela jsem že ji zabiju.

Vzala jsem si sluneční brýle, ručník a sešla po schodech dolů. Už jsem otevírala dveře a chystala se dojít na zahradu k bazénu, jenže máma mě stačila zastavit.
"Cassidy, vezmi s sebou Sofinku" zakřičela a já zvládla jenom 'sakra'. Nemůžu ji vzít taky, ta malá potvora mě strašně strapní!
"Joooooo!" Vyběhla z kuchyně Sofinka v plavkách. Nechápu, jak se tak rychle převlékla.
Na nic se neptala a běžela rovnou na zahradu. Tohle si vypije.
Běžela jsem za ní a když jsem ji dohnala, vzala jsem ji do náruče a hodila do bazénu.
Začala jsem se strašně smát, byla strašně roztomilá když dělala jak je naštvaná. Skočila jsem šipku za ní a snažila jsem se ji potopit, jenže ona umí celkem dobře plavat, na to, že ani nedosáhne na dno bazénu.
Pokaždé se mi vyhýbala a potom dokonce potopila ona mě.
Vylezla jsem z bazénu a radši si sedla na lehátko, chtěla jsem se opalovat.

GIRLS Where stories live. Discover now